Home Politika Citace a zajímavé odkazy Zajímavý rozhovor se senátorem Kuberou
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Zajímavý rozhovor se senátorem Kuberou PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Čtvrtek, 25 Srpen 2016 05:01

Doporučuji rozhovor se senátorem Kuberou na Parlamentních listech:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Katastrofa-prijde-z-Nemecka-Juncker-si-da-panaka-a-rekne-ze-ma-reseni-Jen-tak-dal-takhle-tu-ctvrtou-risi-vazne-rozbijete-vita-Merkelovou-senator-Kubera-450498

Cituji úplný závěr:

p. Kubera: "Mimochodem, když se vedou diskuse o tom, že do Evropské unie dáváme míň, než dostáváme, je to veliký klam. Jen plnění evropských směrnic a nařízení nás nestojí miliardy, ale biliony. Rozpočet by se měl očistit od evropských dotací, protože ho strašně zkreslují. Pan ministr se chlubí, že získal miliardy pro pana ministra vnitra, protože je lepší obsluha státního dluhu. Jenže my jsme se dostali do absolutní absurdity, kde existují záporné úroky. Bance půjčíte peníze a ona vám vrátí méně, než jste jí dali. To hlava nebere a nemůže to dobře dopadnout. Jednoduchá otázka, kdy se dostanou všechny státy světa k zaplacení dluhů? Nikdy. Bohužel neexistuje žádný ekonomický způsob, který by byl schopen situaci vyrovnat, aby nebylo věřitelů a dlužníků. Bohužel jediným řešením je válka, protože pak nejsou dlužníci ani věřitelé, zmizí a začíná se od nuly. Toho se bojím mnohem víc než imigrační vlny. A kdo začne a kdy? To je opravdu to nejmenší. Stačí se podívat do historie."


Aktualizováno Čtvrtek, 25 Srpen 2016 05:06
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit