Home Politika Blog Zajímavé zprávy před vánoci
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Zajímavé zprávy před vánoci PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Čtvrtek, 21 Prosinec 2017 06:43

V dnešní době média více času věnují vybraným celebritám, než důležitým událostem, které budou mít na lidi reálný vliv. Asi to není v zájmu těch, co rozhodují. Mohlo by to vyvolávat otázky.

Například podle této zprávy (ZDE) prodají USA Ukrajině zbraně M107A1. V celém článku už není žádné info, co že ty zbraně za bratru miliardu korun jsou. Takže když si ji najdete, zjistíte, že se jedná o velkorážné ostřelovací pušky Barrett. Dá se předpokládat, že tyto zbraně s efektivním dostřeleme kolem 2km opravdu přispějí ke zklidnění situace? Asi těžko.

Kolik prostoru je nyní věnováno snaze Evropské Unie odebrat Polsku hlasovací práva kvůli reformě soudnictví? Chvíli se mihla zpráva (např. ZDE) a kde máte rozbory rádoby politiků a politologů? Nikde, mohlo by to upozornit na podstatu problému, že dva velké státy - Německo a Francie chtějí potrestat zlobivé Polsko. Lidem by mohlo docvaknout, že můžeme být další na řadě a hlavně ukázat, jak nedemokraticky celá EU funguje. Ono k tomu probuzení dojde, ale později a bude bolet o to více všechny zúčasněné.

Občas se s předstihem mnoha týdnů objeví zajímavé téma na zlých, konspiračních serverech - jako např. Aeronet . Zde doporučuji tento článek , protože pokud je to pravda, můžeme očekávat nejen útoky na Benešovy dekrety, ale brzy i revizionistický pohled na Druhou světovou válku a co jí předcházelo. Ale mainstream mlčí - zřejmě čeká na notičky.

Rád bych chtěl nakonec doporučit nějaké médium, které by slušně analyticky zpracovávalo klíčové události. Ale bohužel, nevím o něm.

A s čím se rozloučit? Napadl mě Fučíkův citát "Lidé, bděte".


Aktualizováno Čtvrtek, 21 Prosinec 2017 07:01
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit