Home Survival a vše okolo Nože Zavírací nože Mikov
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Zavírací nože Mikov PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 13 Leden 2018 07:36

Ze zavíracích nožů firmy Mikov mám aktuálně nůž Predator (hodně přes 10let) a starý roubovací nůž, který byl ještě dělaný technologií Marfrost a který pochází z vojenské lékárničky. Svým tvarem je totiž dobrý na rozřezávání oblečení při zranění.

Predátor je opravdu letitý, skoro bych řekl, že když jsem ho kupoval, žádný podobný název neměl. Dnes se vyklá v čepu do všech stran (ono mu to vlastně netrvalo dlouho, proto jsem ho ani moc nenosil) a čepel po několika broušeních nemá už ten správný tvar. Nevím, co používali v těch prvních sériích za materiál, ale ostrost si moc dobře tato čepel nedržela.

Nůž je zajímavý svým otvíráním a pojistkou, takže má vysoký "machr index". Z pohledu provedení to ale není žádná sláva. Dnes jej už nikam nenosím a válí se jen v poličce. Mikov dnes na bázi tohoto nože vyrábí různé stavebnice a tak je to snad lepší.





Zavírací nože Mikov

Mikov Predator a roubovací


Aktualizováno Středa, 24 Leden 2018 20:34
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit