Home Politika Blog Telička nám doporučuje přijmout migranty
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Telička nám doporučuje přijmout migranty PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Středa, 01 Srpen 2018 03:52

Pan Telička, jehož již dlouhá léta živí peníze tekoucí přes EU,  v článku na iHned horuje pro přijmutí několika desítek uprchlíků.

Ale připomeňme si, kdo je vlastně na trhu uprchlíků k mání. Nová zásilka se vylodila na nudapláži ve Španělsku. Hned po vylodění se ale všichni rozeběhli hledat práci. Další skupina zdolala 6m plot v Ceutě a házela výkaly a nehašením vápnech po policistech. Ti to brali z gruntu a na nic si nehráli. Tito všichni uprchají z černé Afriky. Nebo má na mysli různé Afghánce? Nebo další syrské doktory? Z té Syrie, kterou nenáviděný Asad začíná pomale stabilizovat a jejímiž migranty EU vyhrožuje Turecko? Tam byl zřejmě každý doktor, nebo inženýr.

Pokud hledáte v Čechách migranty, kteří odpovídají profilu vyžadovaného sluníčkáři, zkuste jít navečer na Václavské náměstí. Desítky černochů tam nahání cizince do nočních klubů a hospod. Fungují jako živé poutače na kde co.

Když už se mluví o uprchlících, mělo by se také důsledně říci, že se nejedná o uprchlíky, ale regulerní ekonomické migranty. Kdo by se nechtěl mít koneckonců bezpracně dobře.  Pokud navíc některé státy EU umožňují migrantům dosáhnout výrazně lepší hmotné podmínky, navíc bezpracně, než na které jsou zvyklí, byli by na hlavu padlí, pokud by nemigrovali. Musíme totiž posuzovat, jaký životní standard má dotyčný člověk v domovině a jaký jako migrant např. v Německu, nebo Švédsku.

Pokus vzít do České republiky několik prověřených uprchlíků (ale jak již víme, byli to opět ekonomičtí migranti) ztroskotal úprkem dotyčných do Německa. Nám zbylo jen překvapení, že si irácké rodiny, údajně pronásledované, diktovaly podmínky. Nyní si už užívají vyššího standardu v Německostánu. Detaily zde.

V Čechách máme desítky tisíc Ukrajinců, Vietnamců i Slováků. Technicky jsou to všichni cizinci v České republice. A je to bez větších problémů. Nelze proto říci, že Češi mají problém s migrací. Máme problém s ekonomickou migrací. Možná si kladete otázku, jakto, že státy jako Francie, Německo a další, ještě neklekly a dovedou financovat statisíce nepracujících uprchlíků.

Reálně je financujeme i my. Pokud do západních zemí odplyne na dividendě ročně kolem 300 miliard Kč, tak je to dvojnásobek, než má české Ministerstvo práce a sociálních věcí na politiku zaměstnanosti (150 miliard). Tyto peníze vznikly zde, ale utratí se v Německu, nebo ve Francii, nebo Belgii, či Nizozemí.

I kdyby se sluníčkářští příznivci multikulti, migrace a integrace postavili na hlavu, do Evropy se všichni migranti nevejdou. Znamenalo by to sem přesídlit celou Afriku a značnou část Asie. A když jedny, proč ne druhé? Kde a kdo určuje hranici, že tento migrant se má mít dobře, a tamten už ne?


Aktualizováno Středa, 01 Srpen 2018 15:58
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit