Home Politika Blog Takoví milí lidé
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Takoví milí lidé PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Středa, 26 Září 2018 14:33

Dnes jsem si všiml na Novinkách zprávy o zničení soch na Maledivách. Podstata: Maledivy - muslimové a islám - sochy ->  zákaz zobrazování lidských postav v islámu- zničení soch vládou. Konec.

Nejvíce mě ale zaujalo, jak jsou dnes lidé zabednění, jinak by nemohl autor plastik Taylor říci "Maledivy jsou nadále krásným místem s přátelskými lidmi, ale zničení Coralaria bylo smutným dnem..." (https://www.novinky.cz/cestovani/484407-unikatni-morskou-galerii-na-maledivach-znicili-urazela-pry-viru.html).

Situace je poměrně jednoduchá. Multikulturalismus a respekt jiných kultur do islámu ještě nedorazil. Co muslimům nevyhovuje, to je zničeno. Možná by EU měla nabídnout volná místa pro pravověrné muslimy na genderových studiích:)

Podstatné ale je, že islám je neoddělitelné nábožství, ideologie, řízení státu a kde co. A ve chvíli, kdy vlažní muslimové vidí, že se západní civilizace islamizaci nebrání, tak jim nezbude, než jít s hlavním muslimským proudem.

Takže co bychom měli dělat? Přestat ustupovat a začít si bránit svoje vidění světa. Celé Maledivy jsou jenom a pouze o cestovním ruchu. Když tak měsíc, dva nepřijedou ti prokletí bezvěrci, nebo křesťané utrácet svá Eura, nebo dolary, rychle se uvidí, zda jim dostatečný turistický zisk zajistí jejich muslimští souvěrci.

Pokud má západní civilizace přežít, každý její člen by měl mít hrdost a své peníze utrácet hlavně tam, kde jeho civilizaci nechtějí zničit. Ničením soch to začíná...





Aktualizováno Sobota, 29 Září 2018 04:32
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit