Home Politika Blog Neziskovky v boji za totalitu
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Neziskovky v boji za totalitu PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pátek, 12 Říjen 2018 05:20

V životě jsem neslyšel nic o neziskovce Ženská lobby. To, že je napojena na státní rozpočet, kdy formou dotací vytahuje peníze na svou obskurní činnost, mě nepřekvapuje a jako daňového poplatníka mě uráží, co za partičky politici  z mých daní financují.

Ale to, co se začalo dít po projevu prof. Piťhy je naprosto symptomatické všem těmto multikulti, gender a kde jakým "neomarxistickým" neziskovkám. Prof. Piťha si dovolil kritizovat rozpad rodiny, Istanbulskou úmluvu a další.  Tyto neziskovky svá dogmata považují za nekritizovatelná. Své názory dotáhly do stavu náboženství a dogmat, která musí být uctívána, nikoli zpochybňována. Je to obdoba boje inkvizice, včetně podobných metod.  Všimněte si, že žádná tahle organizace nefunguje a nereaguje na základě objektivních faktů. Snaží se pouze o emoce a zastrašování. Všechny tyto organizace jsou proto proti svobodné společnosti a rády by ustanovily novou formu totality a cenzury, která jim zajistí bezprobémové financování jejich života a uctívání jejich dogmat. V jejich světě za vše může bílý heterosexuální muž a tradiční model rodiny a je proto třeba jej zničit. Hlavně žádná fakta a žádná kritika.

To, že varování prof. Piťhy není přehánění, je vidět např. na situaci v Norsku, kdy jsou zabavovány děti jak na běžícím pásu a není možná obrana.

Nicméně mám pro tyto a další podobné organizace návrh. Považují-li situaci u nás za problematickou, měly by se zvednou a jít svá učení šířit do zemí, kde jsou na tom mnohem hůře. Pro začátek navrhuji pro ty více přesvědčené Afganistán, či Pakistán. Pro ty pohodlnější například Saudskou Arábii. V klídku České republiky se to pěkně bez rizik působí...

A u nás bychom jim měli zatrhnout příliv peněz, protože za své tyhle organizace fungovat neumí a velmi rychle zajdou. Na to mají jejich členky a členové moc rády pohodlný život.

Zdroj:

https://zpravy.idnes.cz/monsignor-petr-pitha-projev-zenska-lobby-podava-trestni-oznameni-sireni-poplasne-zpravy-gsz-/domaci.aspx?c=A181011_090452_domaci_lre

https://zpravy.idnes.cz/kazani-arcibiskupstvi-katedrala-svateho-vita-svaty-vaclav-petr-pitha-istanbulska-umluva-gsf-/domaci.aspx?c=A181009_100435_domaci_lre



 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit