Home Politika Blog Nebezpečí číhá i z východu
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Nebezpečí číhá i z východu PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Čtvrtek, 07 Březen 2019 06:24

Již delší dobu se píše o tom, že vzrůstá počet muslimů v Rusku. Ať se nám to líbí nebo ne, Ruská federace je multinárodnostní sekulární stát, který vážou pohromadě pravoslavní Rusové. Připomeňme, že je to také stát světově největší, s obrovským nerostným bohatstvím. Je to také jaderná velmoc.

V tuto chvíli jsou na Rusko uvalené sankce a většina populace žije v evropské části Ruska. Celá Sibiř je velmi řídce osídlena. Už nyní začíná být vystavena tlaku Čínanů, kteří ji sice nevlastní, ale již ji drancují, aniž by z toho Rusko něco mělo.

Představme si situaci, kdy za 30 let, tedy zanedlouho, bude v Rusku 30% muslimů a ubude ruské pojivo. Pořád to bude jaderná velmoc, pořád to bude stát s nerostným bohatstvím vč. ropy a plynu.

Je nutné si uvědomit, že velmi krátkozraká politika západu Rusko izolovat, ponižovat a ideálně zničit povede přesně k tomu, že se Rusko stane nejenom nepřítelem, ale muslimským nepřítelem a evropská civilizace a její zbytky budou zničeny.

Zdá se vám to nemožné? Podíejte se na dnešní Londýn,  Paříž, nebo Malmo. Jsou evropané schopni ustát tlak muslimů ze všech stran? Nejsou.

https://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/rusko-a-okoli/tretina-obyvatel-ruska-budou-muslimove-pronesl-duchovni_515967.html


Aktualizováno Čtvrtek, 07 Březen 2019 06:34
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit