Home Politika Blog Glosy 23.7.2019
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Glosy 23.7.2019 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Úterý, 23 Červenec 2019 06:24

Dnes mě při procházení médií zaujalo, jak informují o výstražné střelbě Jihokorejců na Ruské letadlo (ZDE). V článku jsou pak zamíchají i Čínané. Zajímavější ale je, že nikoho z redaktorů přebírajících tupě zprávy agentur, ani diskutujících pod články (identicky to převzaly Novinky ZDE) nenapadne se podívat, kdeže ty ostrovy jsou. Google maps při zadání Tokdo najde Liancourt Rocks, neobydlená skaliska, stovky kilometrů od Jižní Koreje. Takže dělat sáhodlouhé konspirační teorie nad přeletem nějakého skaliska stovky kilometrů od Koreje, a hned vedle japonského vzdušného prostoru, je poněkud komické, stejně tak dělat z toho hlavní zprávu dne. Kdybychom to totiž měli brát vážně, tak už dávno probíhá válka mezi Tureckem a Řeckem, členskými státy NATO, protože Turecko má za rok podobných porušení Řeckého prostoru stovky ročně.


Zajímavý je článek s Robertem Pelikánem na Parlamentních listech. Odpoví vám na to, kde se tu vzalo tolik kebabáren i na menších městech, jako je např. Lysá n. Labem, nebo Milovice, které mají něco kolem 10 tisíc obyvatel. V tomto kontextu doporučuji vnímat i diskuze o přerozdělování migrantů (např. ZDE). 

A jak se dále migranti v Čechách živí? Např. prodejem drog.

Přidáme ještě vtip: Lybijský otec Hassan říká synu Ahmedovi "Neplav dál od břehu, hraj si jenom kde dosáhneš, ať tě nezachrání a neodvezou do Itálie".





Aktualizováno Středa, 24 Červenec 2019 04:51
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit