Home Střelectví Kroužky Maxima Warne
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Kroužky Maxima Warne PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Čtvrtek, 15 Srpen 2019 19:18

Při hledání montážních kroužků průměru 30mm na kulovnici CZ557 Varmint s weawer lištou jsem přemýšlel nad kde čím, ale nakonec jsem koupil montáže Maxima Warne (30mm Low Fixed Rings Matte Black). Za výhodu jsem považoval, že mají málo dílů a šroubů. Zde jsou v podstatě jenom dva protikusy stažené 4 šrouby a ocelová destička na fixaci ve weaver liště.


Když jsem je montoval, hodně jsem přemýšlel, zda lapovat a jak to bude se souosostí. Nicméně hned první rána na necelých 30m, které jsem měl na střelnici k dispozici, šla cca 7 cm dolů a 4 cm od osy. Nastřelení tak bylo otázkou okamžiku a několika kliků. Takže jsem montáž nelapoval a sousost se zdá již z výroby v kobinací s lištou na kulovnici OK. Postup montáže probíhal dle trošku modifikovaného Grinchova postupu na kuchyňském stole:)

Je brzy dělat finální hodnocení, ale zatím jsem spokojen. Použitý puškohled je Athlon Midas Tac 6-24x50 s osnovou APRS3 a klikáním v MILech, které se dobře přepočítávají.

V budoucnu bych rád udělal recenzi jak CZ557 Varmint, tak puškohledu. Ale na to se potřebuji dostat na delší střelnici.

Maxima Warne

Maxima Warne

Maxima Warne



Aktualizováno Pondělí, 27 Duben 2020 13:57
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit