Home Politika Blog Co vám v novinách neřeknou
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Co vám v novinách neřeknou PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Úterý, 01 Říjen 2019 04:53

Zdá se, že se západní Evropa opravdu změnila, a není to k lepšímu. Zakažte špičaté nože (ZDE) je aktivita ve Velké Británii, aby se přestaly prodávat špičaté nože, protože došlo k 80procentním nárůstu kriminálních činů ve spojitosti s noži od roku 2014. Je to klasický případ, kdy je snaha řešit pouze následek, nikoli příčinu. Z toho důvodu jsou takové snahy zcela nesmylsné a dopadnou jenom na ty slušné. Otázka by měla znít, co se v Británii děje, že tak obrovsky narůstá počet útoků nožem a kdo na koho útočí? Jenže taková otázka přináší nepříjemné odpovědi, a proto je snazší zakázat špičaté nože.

Podobně v Německu zjišťují, že jim tam bují nezákonné dětské sňatky (ZDE). Opět je to o bezzubosti Němců a neochotě imigrantů se jakkoli přizpůsobit.

A pro dnešek se rozloučíme zprávami z Indonesie (ZDE), kde by se mělo chodit do vězení za nemanželský sex, a týkalo by se to i turistů.

O kvalitě novinářů svědčí jedno, dokázali se ve všech článích vyhnout slovu muslim. Což je v případě Indonésie, což je nejlidnatější muslimský stát, opravdu umění.


 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit