Home Politika Blog Kreativní pivo
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Kreativní pivo PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pondělí, 10 Únor 2020 15:06

Ministerstvo Financí přislo s obskurním způsobem určování daně na pivo a nealko podle toho, kde se čepuje a co se s ním děje. Babiš si totiž vyhodnotil, že na nižší sazbě piva nějaké ty body užene. Ale dopadlo to jako vždycky, bramboračkou a teflonovým Babišem.

Teflonový Babiš nadává na "idiotskou teorerickou tabulku", Ministerstvo financí, že je manipulativní. Ale ani jeden z nich neřekl, že ten guláš v daních, který koloval po internetu, není chybně.

Znudění úředníci udělali superkomplikované určení daní, to by se vybíraly pokuty za chybně vyměřené DPH! Bylo by potřeba zase přijmout pár úředníků, množství konzultantů a poradců a hlavně kontrolorů.

Tam zcela jistě tato snaha cílila a dále cílit bude.

Holt, česká politická scéna má všechny prvky tragikomedie. Bohužel si to jako občané platíme a protibabišovská opozice jsou takové looseři, že nejsou schopni nabídnout žádnou alternativu.

Smutný příběh.


Nějaké odkazy k dani na pivo

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/idiotska-teoreticka-tabulka-clouma-ceskou-politikou-komedii-kolem-dph-na-pivo-chce-resit-vladni-cssd-40312962

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/babis-apel-na-hostinske-snizeni-dph-na-pivo-nekolik-sazeb-tydenni-hlaseni.A200210_091628_domaci_kop


 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit