Home Politika Blog Opravdu chceme, aby nám diktovali blázni z Bruselu?
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Opravdu chceme, aby nám diktovali blázni z Bruselu? PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Úterý, 11 Únor 2020 19:18

Dnes jsem se dočetl, že cena masa je příliš nízká a EU by chtělo zavést nové ceny, které by znamenaly v podstatě zdvojnásobení cen hovězího, věpřového a kuřecího masa. Proč? Protože dražší maso zachrání planetu.

Celý nápad má 2 zajímavé proudy.

První je, že je lepší pěstovat ve velkém zemědělské plodiny a omezit mastnou produkci. Podívejme se ale na současné zemědělství, které je postavené na chemii a likviduje zemědělskou půdu ve velkém. Půda se stává mrtvou a čeká na chemii z ropných produktů. Půda neabsorbuje vodu, protože v ní chybí mikroorganismy. A jak se do půdy dostávají mikroorganismy? Z hnoje. A jak vzniká hnůj? Z živočišné produkce. Doporučuji podívat se, jak dnes zemědělci fungují a kolikrát pole chemicky ošetřují. Málokdo ví, že se např. obilí před sklizní stříká, aby najednou uschnulo... Dále by omezení mastné produkce vedlo i k omezení produkce mléka. Vyskočily by i ceny např. psího a kočičího žrádla. Zkrátka vše by šlo nahoru a proč? Protože se nějaký nedouk v EU domnívá, že krávy škodí životnímu prostředí.

Druhý proud je, že vyšší ceny by mohly skončit v rukou obchodníků a je třeba tedy ceny zvýšit, ale navýšení vybrat a pak přerozdělovat.Takový vylepšený komunismus a znárodňování. Nakonec asi forma daně a o určení vybraných peněz bude rozhodovat nějaký úředník či politik a to tak, aby dostali peníze ti, kteří se na podobných nesmyslech budou podílet. Brácha na bráchu, že...

A to celé má ušetřit 120 milionů tun CO2 ročně.

Kdyby šlo milé EU o CO2, jezdily by stovky nákladních lodí na mazut a vypouštěly miliony tun CO2? Lítali by úředníci letadly sem a tam v letadlech, které létají na kerosin, na který nejsou uvaleny daně? A co ti všichni aktivisté, co levnými letenkami létají sem a tam, a způsobují větší produkci CO2, než rodiny s auty?

Na případu masa je vidět, že ve vedení EU a u moci jsou blázni, kteří nerozumí základním přírodním procesům a dělají vše proti zájmu lidí, a koneckonců i přírody. A nebo je naopak dobře znají, a dělají to proti zájmu lidí. V obou případech je vidět, že lidem k ničemu nejsou a je třeba celou EU a její orgány rozpustit a tyto úředníky a politiky nechat živit se prací, nikoli sát veřejné prostředky.

Je na čase, aby se relevantní stal CZEXIT, protože šance na reformu EU je menší, než malá. A je lepší být skromný ve svém, než otrok ve velkém.


Zdroj:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Hovezi-drazsi-o-117-Kc-veprove-o-90-Kc-kureci-o-42-Kc-V-EU-se-uz-vazne-chysta-zdrazeni-masa-613212



 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit