Home Politika Blog Jak vypadá vděk
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Jak vypadá vděk PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 28 Červen 2020 04:19

Spousta pravidel, citátů a vůbec základy naší civilizace jsou spojeny s obdobím helénismu a starého Říma. Ty naši civilizaci formovaly obrovským způsobem.

O to je teď překvapivější, jak snadno zástupci méně úspěšných civilizací, kteří vrostli jen díky tolerantnosti stávající evropské civilizace, tuto civilizaci erodují, ničí, či transforumují do jim bližších, v podstatě totalitních režimů. Ale je to přitom snadno vysvětlitelné - kultura, to není oblečení, ale staletí zvyků, které na vás ulpívají, které na vás nanáší rodiče. To nejde položit na věšák, když sem přijde kdokoli třeba z muslimské společnosti, nebo rovníkové Afriky.

Presumpce neviny už v Německu pro vybrané profese neplatí a nějaká turkyně posílá Policii na smetiště. Nějakou Indku povýší univerzita v Chambridge na profesora a stačí, aby řekla, že na "Bílých životech nezáleží". Přitom se v Seattle ukázalo, jak tahle sluníčka fungují a to když si pokrokoví, liberální, 100% nerasističtí a Demokratičtí občané založil bezpolicejní zónu v Seatlle (CHOP / CHAZ). Postřílí se tam navzájem a je tam tak bezpečno, že po chvíli každý utíká do nenáviděného právního státu. Ostuda...


V Berlíně, který na zemské úrovni spravuje koalice SPD – Zelení – Levice, přistřihl policistům křidélka nový tzv. antidiskriminační zákon. Obviní-li kdokoli muže zákona z diskriminace, je na nich, aby dokázali opak. „Drogoví dealeři v Görlitzer parku, převážně migranti z afrických zemí, i libanonské zločinecké klany nejspíš obětovali zlomek svých obřích zisků a zaslali berlínské zemské vládě dárkové koše,“ objevilo se na sociálních sítích.

Zdroj: https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/nemecky-muz-zakona-druh-v-ohrozeni-40329005