Home Střelectví Recenze hradla Caldwell Balistic Precision - 1. díl
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Recenze hradla Caldwell Balistic Precision - 1. díl PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 26 Září 2020 15:55

Za účelem měření rychlosti přebíjených nábojů jsem pořídil hradla Caldwell Balistic Precision.

Pojďme se na ně tedy podívat. Hradla jsou vyrobená v Číně, jak jinak. Tělo je ze zeleného plastu, a upřímně, moc přesvědčivě nevypadá. Na straně je vypínač, stejný jako na čínských hračkách, který přepíná měření buď  v metrech či feetech/stopách za vteřinu. Do plastového těla se vloží 4 tyčky, které drží plastovou clonu. a to je vše. Energii obstarává 9V baterie.

Zcela nepoužitelná je aplikace. V krabici je sice klasický audio kabel (proč zrovna audio???), který umožňuje propojení s mob. telefonem, ale aplikace je zcela nefunkční (Android). Neustále padá, také hodnocení aplikace je v shopu cca 2,6 bodů z pěti. Takže tudy cesta nevede. Až budete měřit, nezapomeňte tužku a papír, ať si to můžete poznamenat.

Zatím jsem zkoušel měřit vzduchovku. Za normálního slunečného dne hradla fungovala a měřila. Nemám referenci vůči jiným hradlům, takže nezbývá, než výsledku věřit.


 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit