Home Politika Blog Kdo se betonuje u moci?
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Kdo se betonuje u moci? PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 27 Září 2020 05:17

Opět kouzlo nechtěného, když Jourová napadá Orbána, že se betonuje u moci.

"Jourová tvrdí, že úspěch Orbánovy strany Fidesz nezpochybňuje. "Musí ale být jasno, že svou mocenskou pozici nemůže zabetonovat na věčné časy," uvedla.  ..... EK se na počátku října chystá zveřejnit svou první výroční zprávu hodnotící dodržování principů právního státu ve všech unijních zemích. Prověrku považuje Jourová za důležitou i ve sporech třeba s Maďarskem či Polskem kvůli jejich sporným zákonům. "Viktor Orbán nebo polská vláda se brání vždy stejným způsobem. Jednou poukazují na nějaký španělský zákon, který je podobný tomu jejich, jindy odkazují na právní předpis v Německu. S tím bude v budoucnu konec," zdůraznila."

Zdroj: https://echo24.cz/a/SzZTi/jourova-vystartovala-na-orbana-nemuze-se-pry-u-moci-zabetonovat-na-vecne-casy

Tak by paní Jourová měla zavolat Angele Merkelové, která pozici kancléřky táhne již 15 let. A jestli nějak vypadá zabetonování u moci, tak je to v Německu Merkelová, které každého potenciálního nástupce odstaví a sama vymlčí vše. Také by se mohla zeptat třeba na svobodu projevu v Německu... Ale já zapomněl, co je dovoleno pánovi, není dovoleno kmánovi.


Aktualizováno Neděle, 27 Září 2020 05:25
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit