Home Politika Blog Jaký byl rok 2020
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Jaký byl rok 2020 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Čtvrtek, 24 Prosinec 2020 10:45

Blíží se nám konec roku 2020 a nastává čas bilancovat, jaký vlastně byl. Mě se vybaví dvě události.

Letošek ovlivnil celosvětově nejvíce coronavir a s ním spojené dopady jak do lidských životů, tak hospodářství.

Státy zavedly různá ochranářská opatření, EU se opět ukázala jako zbytečný a drahý moloch, který chce řídit životy více, než všechny komunistické Ústřední výbory dohromady. Ale bez špetky reality. EU je čistě byrokracie v tom nejhorším a nejodpornějším slova smyslu.

Firmy investovaly miliardy do vakcín a nyní je budou chtít zpět.

Státy zadlužily své obyvatelstvo (komu?) a potáhne je to v budoucnu dolů. Realizovaní chaotická opatření povedou k tomu, že je příště už nikdo nebude brát vážně, až se objeví opravdu vir či bakterie zabiják. Koronavir ale také odsunul na čas genderové nesmysly a upozadil neziskovky. Ty ale čekají, aby se mohly nadechnout a řídit  životy lidí, kteří o to nestojí...


Druhou věcí jsou volby v USA. Ty ukázaly mnohé, nejvíce pokřivenost médií a sociálních sítí. 4 roky Trumpa naháněli a obviňovali, že zvítězil pomocí marketingové kampaně podpořené Ruskem. Neprokázalo se nic a 4 roky na něj kydali špínu, kudy šel. Zato volby, které podle všeho cinkunté byly a dost, jsou podle Demokratů ukázkou nezpochybnitelných demokratických procesů, neovlivnitelné, zkrátka platné a nejlepší. Pro nás, co jsme na druhé straně velké louže, nezbývá než koukat, co vše je v amerických volbách možné... Volí mtví, objevují se statisíce hlasu pro Bidena, dá se volit po volbách, dá se volit opakovaně, ... Skutečnost, že 17 amerických států napadlo regulernost voleb v jiných státech mluví za vše. Pokud byly volby podvodné, a zdá se že byly, dojde primárně k erozi důvěry v demokracii, tedy volbu lidu a nejspíše už žádné další volby čisté, svobodné a spravedlivé nebudou. Demokraté v USA nejsou demokraté, ale neomarxisté, další level komunismu. Mají pocit, že mají právo řídit kompletně život lidí a hlavně odstranit největší děs všech dob, dějiny "bílého" muže.

Na sociálních sítích se již standardně cenzuruje, akorát se zavedl výraz Hoax a udavači mají pré. Samozřejmě bonzují a udávají s těmi nejlepšími pohnutkami. Obhajují cenzuru, že musí zaznít (jejich jediná správná) pravda.  Stejně tak znárodňování v 50. letech dělali stejně naladění svazáci jisti si svou pravdou a pohledem na svět. Ostatní bylo třeba převychovat. Typy lidí, jako jsou ti takzvaní "elfové" a udavači v historii, ať již to byl protektorát, nebo padesátá léta, jsou to ti stejní... Odpad společnosti. Jenom média jim dodávají prostor a punc relevance.

Obě události ukazují na zlom, ke kterému naše civilizace míří. Neschopnost bojovat s pandemií, nepřipravenost státu, který si bere polovinu toho, co vyděláme, ale je neefektivní. Cenzura a umlčování nepohodlných názorů. Úředníci generují předpisy a nařízení, vše je formalistické, bez ohledu na realitu. Na každého již lze něco ušít... A hlavní je mít správný papír a mít správný názor. 

Lidé jsou zpohodnělí a chtějí se hlavně bavit. Svobodné volby jsou překážkou, když vybraní dobrotrusové přece ví, co je pro lidi nejlepší a to nejlepší jim přinesou, i kdyby měli ty lidi, co jim to kazí, odstranit.

Takže co si přát do roku 2021? Návrat rozumu a aby ta mlčící většina konečně promluvila a zlomila tu cestu do záhuby, na které jsme.


 

Aktualizováno Čtvrtek, 24 Prosinec 2020 11:14
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit