Home Politika Blog Je ČR zemí za zeměmi třetího světa? Chcete důkaz?
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Je ČR zemí za zeměmi třetího světa? Chcete důkaz? PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pondělí, 11 Leden 2021 19:05

Důkaz, že jsme až za zeměmi třetího světa, je Exekuce. A to, že u nás je možné dostat do exekuce novorozence, dítě na základce na jízdu načerno, za chybějící platbu regulačního poplatku v nemocnici,... za cokoli. A všichni si počkají a z dluhu 30 Kč udělají desetitisíce.

Právníci, Exekutoři, soudy, politici - všichni spokojeni. Jen tak je možné, aby v 10 milionovém Česku bylo kolem milionu exekucí. Neuklidňujme se tím, že si kupujeme barevné televize, nové mobily,... tohle je morální hnůj a bahno.

O dluzích se přitom dítě či mladý dospělý dozví až v okamžiku, kdy nastoupí do své první práce nebo si založí první bankovní účet.

To je případ mladé vysokoškolačky z velmi chudých poměrů, která žije u své babičky. Dluh si s sebou táhne už od deseti let, kdy dostala pokutu za jízdu autobusem bez lístku. S exekucemi se snažila dva roky bojovat sama. Marně. Pod tlakem se nakonec psychicky zhroutila. Nejvíce jí přitom tížila myšlenka, že exekutoři zabaví věci patřící její babičce.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/detske-dluhy-exekuce-novela-zadluzeni.A210105_111806_domaci_knn



Aktualizováno Úterý, 12 Leden 2021 10:02
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit