Home Politika Blog Pat a Mat zasahují ve Vrběticích
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Pat a Mat zasahují ve Vrběticích PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 18 Duben 2021 04:08

Načasování této operetky je poněkud zvláštní. Lidem je předložen příběh, jak Pat a Mat, agenti zahraniční zpravodajské služby, jsou super hrdinové, kteří jezdí po světě a plní úkoly. Tu přijedou otrávit Skripala nejjedovatějším jedem, ale ten přežije. Tu se přihlásí na prohlídku muničáku, zapíší se do knihy návštěv a nedlouho poté muničák vyletí do luftu. A ne jednou, po pár měsících ještě jednou. Asi jsou dva odložené výbuchy efektivnější. Co když ještě shodili Bidena ze schodů do letadla, a nebo upravují jeho videa tak, že vypadá jako stařeček s alzaimerem?

A načasování? Z českého pohledu, kdy tu byl týdny lockdown, Babiš, Hamáček a spol utratili za poslední rok stovky miliard, očkování nejde a volby se blíží... Na co šáhnou, to je v háji. Buzerace lidí už nefunguje...Pak tu máme dostavbu jaderných elektráren, další stovky miliard a Rusové mají asi technicky nejlepší projekt. AlHamajdo, Bábo, co s tím? Boudou té volbé a co když to neumíme otočit jak v těch státech za louží, že?

Z NATO pohledu tu máme zájem o další proxy válku proti Rusku. USA potřebují podpořit a role užitečných idiotů je asi to jediné, co česká vláda zvládne. Takže chceme asi bojovat s Ruskem do posledního ukrajince.  Navíc za poslední kšeft, kdy chceme nakoupit moderní americké vrtulníky, Ministerstvo obrany dostane pokutu za chyby ve výběrovém procesu půl miliardy a americká pěchota jako skoro jediný uživatel, kurňa proč, 20% těchto vrtulníků vyřadí.... Kurňa borci, nemohli chvíli počkat...

Podívejme se i na politickou scénu a neschopnou opozici. 7 let po události vytáhne Babiš obvinění, že máme podezření, že Rusové stojí za Vrbětickým výbuchem. Podezření. A to celých 7 let nikdo nezkontroloval návštěvní knihu, což je podle všeho jediné vodítko? Ale všichni včetně opozice se staví do linie rusobijců, a Babiš i Hamáček jsou nyní hrdinové. Opozice hýká blahem.

Samozřejmě, pokud se západ jako celek rozpadá, nefunguje státní správa, nefunguje ani objednání a dodání vakcín proti covidu, všichni se zadlužují, frčí BLM a při pohřbu prince Philipa padne dotaz, zda tam není moc bílo, tak se takové balonky společného nepřítele hodí. Ostatně větší trest je na západě za nedokázanou nadávku, než za rozbití a frakturu lebky - viz fotbal.

EU také moc neválí, samá buzerace, zákazy, vše pro vládu menšin a neziskovek... To také na východě oblibu nezískává. Na západě jsou lidí stádnější, tam to frčí lépe.

Takže vidíme, jak moc všichni potřebují vnějšího nepřítele, aby odvedli pozornost, případně aby utáhli ještě více kohoutky svobod.

A pokud by náhodou Pat a Mat ten výbuch zajistili, měl Babiš předstoupit ne s podezřením, ale neprůstřenými důkazy a ne s touho chabou pohádkou, která ale na čas zabaví rusobijce a sníží tlak na zcela viditelnou neschopnost stávající vlády. Ale to se nestalo a nestane. Měli 7 let na najití důkazů a nestačilo to.



Aktualizováno Neděle, 18 Duben 2021 04:38
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit