Home Politika Blog Role BIS ve Vrbětické aféře
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Role BIS ve Vrbětické aféře PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Čtvrtek, 22 Duben 2021 18:14

Dle mého názoru je zajímavá v celé vrbětické záležitosti role BIS. Vše se totiž neustále děje v rovině podezření a BIS se evidentně aktivně podílí na přilévání oleje do ohně. Jinak by se její ředitel Koudelka nevyjadřoval k vyhoštění Rusů a nechválil vládu. Např. zde.Co je to za vladu, která si nechá BIS takto přerůst přes hlavu. A ocenění Koudelky ze strany CIA také nesvědčí o tom, že největší Koudelkův zájem je Česká republika.

Kdybychom se bavili o trestním řízení, měla by platit presumce neviny a obvinění Rusů je tak bohužel po 7 letech spíše trapné, že celý státní aparát vč. bezpečnostních složek čeká na chvíli, kdy to vypadá, že by Rosatom mohl jít do výběrového řízení a v tu chvíli tu máme podezření... Podezření... Politici a ostatní mluví o víře v kvality BIS, o tom, že by si přece nevymýšleli... víra, to je náboženství. To je nezájem o důkazy a fakta.

Organizace jako je BIS, která má zajišťovat informace, se stává aktivním hráčem s nejasnými zájmy, která dramaticky ovlivňuje zahraniční politiku, hospodářskou politiku a bez jakékoli odpovědnosti.



 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit