Home Politika Blog Politické procesy začaly již i v Čechách
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Politické procesy začaly již i v Čechách PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Čtvrtek, 17 Červen 2021 19:13

Čekal jsem pár dní, zda se v hlavních médiích objeví něco o Walteru Kraftovi, který byl nyní pravomocně odsouzen k pobytu za mřížemi za to, že napsal svůj názor na migraci. Nepíše se tedy kolik let, ale postupně se to někde objeví. UPDATE 21.6.: tak prý dostal pokutu a záznam do rejstříku.

Odcituji ze stránek Petra Hampla aktualitu z 15.6.2021 (https://www.petrhampl.com/aktuality/):

"Městský soud v Praze dnes potvrdil rozsudek nad Walterem Kraftem. Je tak otevřena cesta k trestnímu stíhání, Hampla, Kurase, Tomského, Kechlibara, Kovářové, Samkové, Kellera, Vondrušky a desítek dalších.

Nepředstavujte si žádné emotivní soudní jednání. Walterovi prostě přečetli připravený rozsudek. Moje shrnutí:

1) Předsedkyně senátu se odvolávala na rozsudky Evropského soudu pro lidská práva. Je pravda, že tam už dávno neztrácejí s lidskými právy původních obyvatel Evropy čas.

2) Dále bylo konstatováno, že pokud prokurátor nabyde subjektivního pocitu, že nějaký projev je nenávistný, je to dostatečný základ pro odsouzení.

3) Dokazování je v takovém případě nadbytečné. Dokazovat se může, zda to obžalovaný opravdu napsal. Ale ohledně nenávistnosti či nebezpečnosti textu není co řešit. Pocit prokurátora stačí.

4) Přítomný státní zástupce vyjádřil názor, že požadovat, aby armáda při ochraně hranic používala vojenské zbraně, takový požadavek má být sám o sobě trestán.

5) Walterův obhájce Petr Holý správně poznamenal, že od této chvíle může být odsouzen kdokoliv kdykoliv za jakýkoliv text. Stačí, aby se našel aspoň jeden státní zástupce, který prohlásí, že mu to připadá nenávistné."


Pokud ještě pořád netušíte, zkuste https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Michal-Walter-Kraft-Soud-me-odsoudil-za-neco-co-jsem-nerekl-Ucebnicova-totalita-637046

Walter Kraft: "V některých ze svých textů jsem totiž vyslovil názor, že přesun Afriky a Blízkého východu do Evropy pravděpodobně přinese Evropanům jenom násilí a bídu a nedá se vyloučit, že i definitivní zkázu. Dále jsem uvedl, že organizované, hromadné, či dokonce násilné překračování státní hranice cizího státu se dá považovat za válečný akt, že v takovém případě jsou bezpečnostní složky daného státu povinné tomuto jednání zabránit, a že pro tento účel se mnohem více hodí použití střelných zbraní, než například automatu na zmrzlinu. Ano, všechny tyto věci si opravdu myslím. Uznávám ale, že je možné, že se mýlím.

Protože nejsem dostatečně progresivní a neovládám double-thnking a double-speech, takže pokud se nemám morálně rozpadnout, nezbývá mi, než se zamyslet nad tím, jak je možné, že nás od rána do večera krmí Běloruskem, Navalným a kde čím, hlavně bojujme za lidská práva a svobodu po celém světě, ale doma špína a svrab. Politické procesy tu již běží a ticho po pěšině.

Za napsaný názor, se kterým navíc bude souhlasit přes 90% obyvatel Čech, se jde do vězení. Pěkně potichu, média mlčí, politici mlčí, a lidi, ty taky mlčí. Jednak je to názor proti neoliberálnímu proudu na migraci, druhak média ovládají aktivisté a jejich příznivci. To samé se přelilo do soudů, státních zastupitelství a úřadů. Lidé zatím spí, protože si neuvědomují, co se děje. Ústava a právo svobody nejen projevu již  platí jen pro někoho. Ano, máme svobodu projevu, ale ne již svobodu po projevu.


Vraťmě se k multikulturalismu a migraci.

Zkuste na světě najít existující funkční stát, kde vedle sebe v míru a klidu existuje několik etnik, kdy jedno etnikum přišlo na území druhého etnika, všichni se sžili a funguje to. Hledejte, já nenašel.

Multietnické jsou například Spojené státy. Ale příchod Evropanů vedl k likvidaci (přímo můžeme říci genocidě) velké části původního obyvatelstva jak přenosem nemocí, tak násilím. A nyní BLM a antibílý rasismus rozkládá USA až k hranici občanské války.

Za největší multietnický stát lze rozlohou považovat Rusko, kde je spousta národů přes Sibiř po Kavkaz. Málokdo si pestrost Ruska z tohoto pohledu uvědomuje. Potom je zajímavá Indie. V principu je ale koexistence více etnik v jednom státě problematická - vzpomeňme např. africké Tutsie a Hůty a genocidu ve Rwandě. V Evropě na etnickém principu probíhaly balkánské války.

Ale diskutovat na téma multikulturalismu a soužití etnik se může stát snadno napadnutelné na základě toho, že to někdo prohlásí za nenávist. Čím větší tupec a "lobotomik", tím méně argumentů a naopak více nenávisti k jiným "nesprávným" názorům. V podstatě se vracíme se ke středověkým čarodějnickým procesům.

A v těchto procesech nikdo neví, kdy na něj přijde řada. A taky není jasné, kdy se karta obrátí. Historie má tu vlastnosti, že se neustále mění a vše, co jde proti podstatě lidí se dlouze neudrží.

Osobně se domnívám, že by měl dát prezident Kraftovi milost a celý proces by měl být pžezkoumán a vyvozením osobní odpovědnosti na straně státních orgánů. Protože svoboda buď je, nebo není. Nejde mít půl svobody, diskutovat jenom o něčem a jenom podle notiček aktivistů.


Aktualizováno Pondělí, 21 Červen 2021 16:13
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit