Home Politika Blog A bumážku máte?
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

A bumážku máte? PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pondělí, 26 Červenec 2021 04:16

Před pár dny proběhlo médii, že ve Francii chtějí udělat takové podmínky, že neočkovaní proti Covidu budou mít život velmi těžký, plný restrikcí, pokut, nemožnosti si nakoupit v obchodních domech a podobně. Izolaci a život na hovno slibuje francouzská vláda nenaočkovaným... Následně vypukly statisícové protesty, o kterých se z našich veřejnoprávních médií moc nedozvíte. Obecně všude rostou restrikce proti neočkovaným. Nikoli nemocným, ale obecně zdravým lidem, kteří nejsou očkovaní proti některé z mutací Covidu, nebo lidem, kteří nemoc prodělali, ale nenechali se ještě navíc očkovat.

Jenomže my jsme se dostali do zcela bezprecedentní situace, kdy se lidé neočkují proto, aby byli zdraví. Ale proto, aby získali nějaké potvrzení, které nemá s medicínou nic společného. Proto, aby získali jakési výhody či aby nemuseli v budoucnu platit za testy a tak dále. A najednou řešíme, že lidem ani hrozba nežádoucích účinků tolik nevadí a chtějí to mít takzvaně z krku. A to už není medicínský problém, to je sociologický problém.

Zdroj: https://www.novinky.cz/domaci/clanek/misto-ockovani-mohou-stacit-protilatky-po-nemoci-tvrdi-imunolog-40367050

Kolik lidí a jejich dětí se očkuje jen proto, že už je to nebaví. A jaké budou následky více dávek na lidi, kteří nemoc prodělali? A pomůže vůbec očkovat se dvěma dávkami stávajících vakcín, pokud je Covid opravdu přenosný z člověka na zvíře a zpět a bude tak neustále mutovat? Stejně tak lidé neustále cestují a vozí si mutace sem a tam. To bude celý (dříve) rozvinutý svět v křeči, očkovat lidi jednou dávkou (experimentálních) vakcín za druhou bez toho, že by se skutečně medicinsky zkoumalo, zda to pomáhá a kde je hranice, kdy očkování může škodit? Jako například očkovat lidi, kteří nemoc prodělali? Nebo cpát vakcínu do dětí, který mají větší naději na mírný průběh nemoci, než na reakci na očkování?

Do toho stálá masírka

V polovině tohoto týdne nastane zlomový den pro všechny rodiče, kteří chtějí nechat plně očkovat svoje děti proti covidu ještě před začátkem školního roku. Kdo to stihne, vyhne se povinnému testování a také ušetří na testech. Získat volný termín však není snadné.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/deti-ockovani-covid-skola-testovani-korona.A210725_181629_domaci_albe?zdroj=top

Je bohužel vidět, jak bylo celosvětově covidu využito k šíření totalitních myšlenek. Člověk již nemá být svobodný, je nutné jej kontrolovat a omezovat.  Pokud nejedná a nemyslí s představou svého politického vedení, je třeba jej izolovat a dříve či později zničit. Žádné pracovní tábory jako za komunismu.

Kontrola se začne promírat do každodenních činností. Podle EU vás bude kontrolovat i auto, zda nepřekračujete rychlost:

Výrobci automobilů budou muset v příštím roce do aut prodávaných v EU montovat až devět nových bezpečnostních prvků. Tím nejzásadnějším je ovšem inteligentní omezovač rychlosti ISA (Intelligent Speed Assist). Ten bude muset spolupracovat nejen s GPS, ale také s kamerou, aby umělo rozpoznávat dopravní značky. Jde o sofistikovaný, tedy drahý systém. ... Systém bude zpočátku možné deaktivovat tak, aby si řidič za svoji rychlost odpovídal sám, ale později (doba není specifikována) by takovou možnost už mít neměl.

Zdroj : https://auto-mania.cz/nova-auta-opet-zdrazi-v-roce-2022-budou-mit-povinne-automaticky-inteligentni-omezovac-rychlosti/



 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit