Home Politika Blog očkovací fašismus
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

očkovací fašismus PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pátek, 03 Prosinec 2021 16:17

Tak si to shrňme - vakcíny proti covidu jsou podmíněně schválené a plné schválení se očekává v roce 2023, až doběhne třetí fáze klinických studií.  A protože je proces schvalování vakcíny Pfizer, což je nejčastější aplikovaná vakcína, křišťálově čistý, požádal Pfizer soud v USA o to, aby uvolňoval pouze 500 stran dokumentů ze schvalování týdně, takže finále by bylo zveřejněno kolem roku 2076. Takžeza více než 50 let ode dneška (zdroj https://aaronsiri.substack.com/p/fda-asks-federal-judge-to-grant-it?justPublished=true).

Když se podíváme na účinnost, Pfizer zatím dle všech informací dodává verzi vyvinutou během roku 2020, ač se tu už vystřídala mutace Delta a nyní se řítí Omikron. Takže hlavní údajná výhoda mRNA vakcín, snadná modifikace, zatím nikdy neproběhla. Statisticky snad zatím vakcíny fungovaly vůči těžkému průběhu, ale situace se začíná měnit, protože i státy s velkou (více než 90%) proočkovaností zavádí restrikce a všichni zkracují účinnost vakcín. Už se mluví o trvalém očkování 2x ročně.  Navíc, i očkovaní totiž mohou nákazu šířit a vir dále mutuje a mutuje.


Pořád platí, že pro starší generaci je očkovaní výhodné, stejně tak pro chronicky nemocné, ale nenašel jsem žádné logické argumenty, proč očkovat děti, a zdravou populaci bez nějakých zdravotních problémů do cca 60 let. Ano, všude je spousta emocí, ale rozum  a logika trpí. Statistická data poskytovaná úřady jsou chabé kvality a jediný dojem je, že se vláda snaží udat nakoupené vakcíny a pokračovat ve velkém covid businessu, což nejsou jenom oblasti distribuce a nákupu léčiv, provádění testů, ale i dopady do omezených živnostníků, kdy bude spousta podniků k mání za čas za ceny lidové, protože se zkrátka neuživí. Do stejné kategorie patří zákaz vánočních trhů.

Nicméně stále neexistuje důvod, aby očkování bylo povinné, o což se nyní snaží Babišova klika s patolízalem Vojtěchem, alias Kenem prosadit vydáním vyhlášky pro povinné očkování. Všimněte si, nic o protekci těch, co prodělali nákazu.


Ve vyhlášce jsou uvedeni kromě lidí starších šedesáti let a zdravotníků, policistů či hasičů také strážníci městské policie či jednotky dobrovolných hasičů. Povinnost se bude týkat i mediků. „Ostatní skupiny jsou stejné, jak jsme avizovali,“ uvedl Vojtěch.

Povinnost očkování by měla podle dosavadních informací platit zřejmě od března příštího roku.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ministr-zdravotnictvi-adam-vojtech-svolal-tiskovou-konferenci.A211203_151224_domaci_vank


A vraťme se k tomu, proč jsem to nazval fašismem - protože se prosazuje údajný zájem většiny vůči osobní odpovědnosti jedince; opouští se demokratické principy, opouští se princip právního státu ve jménu vyššího proočkovaného blaha, kdy nejsou respekovány rozhodnutí soudů o protiprávních vyhláškách Ministerstva zdravotnoctví, kdy je vůči neočkovnaým dovoleno vše, od snahy vyhazovat z práce, nepřístupnosti vybraných služeb, nápady na penalizaci neočkovaných například extra hrazením zdravotní péče, snahy o omezení pohybu, segregují se občané na zodpovědné /očkované a na ty, co za všechno mohou - tedy neočkovaní. Vytváří se třídní nepřítel, vůči kterému je dovoleno vše. Vše znaky fašismu.

Špatné je, že lidé nejsou schopni abstrakce v takové míře, aby pochopili, že segregací na očkované /neočkované to začíná. Budou další pohledy a kritéria, další třídní nepřítátelé a nakonec revoluce požere své děti. Přichází Green deal a spousta dalšího prostoru pro segregaci.



Aktualizováno Pátek, 03 Prosinec 2021 16:52
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit