Home Politika Blog Jenom taková drobná, opravdu drobná chybka
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Jenom taková drobná, opravdu drobná chybka PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 15 Leden 2022 11:09

Možná jste zaznamenali, že stávající chaotik v čele Ministrstva zahraničí Válek přišel s tím, že se bude očkovat proti Covidu jako proti chřipce, tj. připravují očkovací plány, jak na podzim oočkovat ideálně všechny. Mimochodem, nezákonnou vyhlášku o povinném očkování vybraných skupin stále nezrušil. Celé to očkovací schéma má to jenom takovou drobnou, opravdu drobnou, zcela nepodstatnou chybu. Neřeší neexistenci relevatních vakcín a čím se teda vlastně bude očkovat.

Už začíná být všem jasné, že neustálé boostování tou samou (nejčastěji) Pfizer šmakuládou ráj na zemi nepřinese. Jednak je to vakcína proti jiné mutaci, druhak tělo není připravené na to, aby dostávalo co pár měsíců nášup mRNA koktejlu. Že to smrdí, je vidět i v tom, že se ozývá evropská léková agentura, že se musí postup změnit a třetí dávka je za stávající situace maximum. Ani proočkované země se zatím covidu nezbavily, zato vykrystalizovaly země s fašistickými a segregačními vládami, o kterých to nikdo nečekal: Austálie, Kanada, Nový Zéland.

Těžko někdo ze svědků Covidových může zpochybnit fakt, že více než rok se očkuje tím samým. Mezitím se střídaly mutace a další mutace přijdou. Geniální mRNA vakcína platí ovšem na všechny, chtělo by se říci, že zafunguje i na beďary.  Nikdo z propagátorů očkování neví, jak dlouho další šmakuláda bude fungovat, ale všichni jsou si jistí, že nemá dlouhodobé zdravotní následky.

Domnívám se, že je na čase udělat několik věcí:

  • začít s covidem normálně žít
  • zrušit všechny segregační tečky a pravidla a začít stíhat všechny, co to prosazovali, lhali a manipulovali. Minimálně od podzimu je jasné, že Covid není taková zkáza lidstva, aby byla ta opatření ospravedlnitelná
  • je nutné vyšetřit a zkontrolovat všechny statistiky, data a jak byla manipulována a prezentována
  • vrátit se ke schopnostem vyrábět vakcíny v ČR a vybudovat dostatečné vědecké zázemí, abychom byli schopni v další pandemii (i pandemii blbosti) obstát; další přijde dříve či později


Problémem totiž není vakcína jako Pfizer jako taková. Má nějaké vlastnosti, účinnost a byla ideální pro starší občany, případně ty s různými komplikacemi od Diabetes, vysokého tlaku, obezity a kde čeho. Ale problém je naprostá exploze blbosti mezi politiky, médii a všemi, kdo vycítili příležitost celý covid využít pro obohacení. Z nevyzkoušených vakcín se udělala modla, ke které se všichni klaněli. Případně byli tak vystrašení, že strhli zbytek obyvatel. Nikdo takový, pokud má naše ciivilizace a vůbec planeta obstát, v čele států a organizací stát nesmí. Opustil se zdravý rozum, stovky let principů vědecké práce a diskuze ve jménu rozdělní občanů na očkované a neočkované.

Přiznejme si, že nám vládnou neschopní politici, ve firmách je neschopný, či všehoschopný management. A tragická úroveň je všude, v čele s nějvětším odkladištěm neúspěšných politiků - Evropskou unií.

Do tohoto stavu jsme se nedostali přes noc, a náprava, pokud vůbec, bude trvat desítky let.




 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit