Home Politika Blog Komentáře k 26.1.2022
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Komentáře k 26.1.2022 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Středa, 26 Leden 2022 18:28

Aby naše vláda normalizovala vztahy s Ruskem, rozhodla se darovat 4000 dělostřeleckých granátů ráže 152mm Ukrajině. S ohledem na to, že při bojích o Luhansk a Doněck způsobilo dělostřelectvo většinu lidských ztrát, je to jasné gesto, že žádná normalizace vztahů nebude. Jako gesto je to navíc nesmyslné, protože pro reálný boj je to málo.

Skoro mám pocit, že Ukrajina slouží jako zástěrka pro odvedení pozornosti v USA od neschopného Bidena, který to dotáhl tak daleko, že novináře označuje za "zkurvysyny - son of the bitch", v Evropě od energetické krize a vůbec krize fungování EU, plánů na odstavení plynových kotlů a regulace kde čeho. To, že se Rusko o Ukrajině baví jenom s USA je gestem, že EU pro ně není partner a EU nezbývá, než mlčet...

Nicméně ani miliony granátů nezabrání tomu, že Ukrajina je jako stát v troskách. Jedinou její šancí je obětovat Krym a zavést nějakou formu federace a ze stávajících jednání se snažit vyždímat uznání neutrality. Jinak riskuje, že všichni budou ekonomicky bojovat s Ruskem do posledního Ukrajince a zbytky Ukrajiny si pak rozdělí okolní státy.

Že v EU Jourová a spol. tlačí regulaci ve formě Zákona o digitálních službách, který se bude vypořádávat např. s nenávistnými projevy mainstream nezajímá. Asi doufají, že jim to pomůže v boji se všemi těmi "hoaxy", co se mění po pár týdnech v pravdu. Takže vše nepohodlné bude označeno za projev vyvolávající nenávist a stíháno.

Ostatně, když ve Velké Británii univerzita varuje studenty, že Orwelův román 1984 může být shledán znepokojivým, tak se nelze divit ničemu. I BBC upravuje archivní pořady tak, aby vyhověly dnešním multikulty standardům Cílem je hloupé a ustrašené obyvatelstvo v Evropě.


Vítejte ve světě, který se řítí do problémů a krize identity.



 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit