Home Politika Blog Korespondeční hlasování = podvody
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Korespondeční hlasování = podvody PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 30 Leden 2022 17:12

Není překvapivé, že progresivistické strany touží po korespondečním hlasování. Jedná se totiž o nejsnadnější cestu, jak podvádět. Za stávajícího stavu musí volič v Čechách osobně do volební místnosti, legitimuje jej komise vůči seznamu voličů a volí se za plentou. Za určitých podmínek chodí do domů volební komise. Všimněte si, že volby začnou v pátek po obědě, v sobotu po obědě končí a večer máme výsledky, které v neděli o setinky procent poladí dle dodaných posledních vísek a je hotovo.

Korespondeční volby si vyzkoušelo např. Rakousko (prezidentské volby zrušeny pro podvody s korespondečními lístky, 2016), nebo pochybné výsledky v USA, kdy běžně volilo více lidí, než bylo voličů, volili staletí lidé, ale prošlo to, prezidentem se stal Biden a pachuť zůstala.

Levičáci chtějí korespondeční volby právě pro manipulovatelnost a obtížnou kontrolovatelnost podvodů.  A stávající pětikoalice je vše, jenom ne pravicová vláda, pokud chce ještě někdy ke korytu, korespondenční volby bude potřebovat. Prudce se zvedne volební účast, klidně se bude volit na 120%, jako správní stachanovci.

Když jsme u toho, není mi jasné, proč mají volit lidé, kteří žijí a platí daně v zahraničí. Volby jsou o správě a fungování tohoto státu. Pokud se někdo rozhodne žít dlouhodobě v zahraničí, neměl by mít do voleb co mluvit. A kdo je tam krátkodobě, pokud chce, lze volit na zastupitelském úřadu. Navíc, účast na volbách je většinou neslavná, takže vymýšlet nějaké speciální procesy pro někoho, kdo jede na dovolenou v době voleb, je nesmyslné.

Pokud by ale měl tento šek na podvody projít, bylo by sranda doplnit povinnou účast na volbách pod mastnou pokutou. Abychom viděli, jak to s přáním voličů vlastně je.



Aktualizováno Neděle, 30 Leden 2022 17:30
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit