Home Politika Blog Pokrytci vpřed
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Pokrytci vpřed PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Středa, 02 Únor 2022 18:11

Nedá mi to, než poukázat na neskutečné pokrytectví, které nás obklopuje. Hodně je toho vidět na dvou tématech - Ukrajině a ceně energií.


Ukrajinský konflikt se nyní snaží rozdmýchat hlavně USA. Koneckonců, je to dost daleko od hranic a z pohledu zpoza louže je tam spousta benefitů, od zvýšení závislosti Evropy na USA, po vázání Ruska.

Na jednu stranu se dozvídáme, že přes nás přejede největší americký konvoj 700 aut směrem východ, dále že Ukrajina vlastně nechce dodržovat Minské dohody,ale Rusko je agresor, pokud má na svém území u hranic své vojáky. Double thinking a double speech z Orwella jako vyšíté. Každý, kdo vidí toto pokrytectví je dnes ruský troll.

Hraje se tu pokrytecká hra, kdy reálným zájmem západu je rozbití Ruska a přístup k surovinovým zdrojům. Konec konců ve studené válce východ prohrál, a z většiny zemí bývalého východního bloku se stali vazalové USA  a  ekonomicky Německa. Hlavně se staly ekonomické krmelce, u kterých se pasou západní státy. Vše zprivatizováno, rozkradeno, rozdáno. Stovky miliard mizí v dividendách každý rok pryč. A to stejné se chce od Ruska.

Nyní máme v Čechách snad nejdražší plyn v Evropě a velmi drahou elektřinu.Jsme stát, který svou elektřinu účetně vyveze a pak ji násobně dráž koupí zpět a prodá hlupákům obyvatelům. Chováme se jako blbci. Trošku to připomíná dobu SSSR, kdy raději vyvezli jídlo, než aby ho dali vlastním, i za cenu hladomoru. My děláme to samé s elektřinou, finančně krmíme Němce, kteří své elektrárny zavírají, ale bez našich dodávek by měli větší riziko blackoutu. Regulérně podporujeme spekulanty jak s energiemi, tak s emisními povolenkami. Hanba nám.

Uvidíme, až přijdou účty za elektřinu, jak budou lidé spokojeni, až si budou moci říci, že desítkami tisíc navíc nakoupili ruský plyn draho, a podpořili jak Rusko, tak Německo. Jaká čest.


Ale dočteme se v médiích i o hrdinech. Tisíce kanadských řidičů protestovaly proti segregačním kovidovým opatřením. Hrdinný premier Trudeau se ukryl, nikdo neví kam, ale nenechá se zastrašit.

A nezapomeňte, rasisti jsou jenom běloši. Holocaust byl věcí bělochů...


Zdroje:

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/ukrajina-nechce-plnit-minske-dohody-zapad-ji-do-nich-nema-nutit-40385732

https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3437042-skoro-dva-tisice-vojaku-a-700-vozidel-ceskem-projede-zrejme-nejvetsi-americky-konvoj

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/kanada-protest-justin-trudeau-koronavirus-kamiony-ottawa.A220201_144847_zahranicni_dtt

https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/holokaust-byl-mezi-bilymi-to-neni-rasismus-whoopi-goldbergova-v-televizi-premyslela-nahlas-40385789




Aktualizováno Středa, 02 Únor 2022 18:44
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit