Home Politika Blog Vláda amatérů
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Vláda amatérů PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Středa, 09 Březen 2022 20:10

Dnes jsem měl silnější pocit návratu do komunistické éry, více než kdy jindy. A stačilo tak málo. Cena nafty už běžně překračuje 50 Kč/. Dnes jsem viděl na cca 5 pumpách cenu kolem 52Kč, benzín levněji, kolem 49 Kč/l. Stačilo týden, a sem se dostala cena z cca 34 Kč/l. Ale dorazil mě článek na iDnes, kdy nás vláda vyzývá, abychom šetřili palivy, protože je kupujeme z Ruska a platíme za ně. A když je nebudeme kupovat, nebudeme platit a Rus se bude mít hůře. Ten si bude moci jezdit, jak bude chtít. My jako formu protestu přecházíme na pěší dopravu, likvidaci ekonomiky, protože dle této vlády je správné mít ztráty a uskromnit se. Jsme totiž v té ekonomické válce a tam jsou oběti. Oběti ale ponesou občané. Jakékoli řešení je prachsprostý populismus.

Bylo by prima, kdyby šli politici příkladem a vypnuli si topení a jezdili jenom veřejnou dopravou. Protože vám o tom, že budete chudší káže někdo, kdo žije z eráru a daní. A zcela kouzelné, pro tuto vládu symptomatické je, že řešení drahých energií považují za populismus.

Navrhuji, aby si každý, kdo tyto nýmandy volil, dal facku a styděl se.

A bylo by taky vhodné, aby z nás přestali dělat debily. Protože to my jsme uvalili sankce na Rusko, ne naopak. Za prohlášení níže by se nemusel stydět ani Husák.


„Vláda v posledních dnech intenzivně řeší, jak reagovat na ekonomickou válku Vladimira Putina proti České republice a zemím EU. Tato válka má jediný cíl. Rozvrátit jednotu v České republice, rozvrátit demokratické struktury v naší společnosti,“ napsal na Twitteru předseda vlády.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/omezte-spotrebuj-pohonnych-hmot-vlada-ekonomicka-vlada-s-putinem.A220309_170313_domaci_kop


Další perly:

„Nemůžeme dělat rychlá řešení, ke kterým nás vybízejí populisté,“ řekl premiér v narážce na návrhy opozičního ANO, aby vláda zastropovala ceny pohonných hmot a zrušila dočasně DPH na elektřinu, plyn a teplo.
„Když jsme v ekonomické válce s Putinem, není možné, abychom neměli ztráty,“ řekl ministr financí Zbyněk Stanjura.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/omezte-spotrebuj-pohonnych-hmot-vlada-ekonomicka-vlada-s-putinem.A220309_170313_domaci_kop





Aktualizováno Středa, 09 Březen 2022 20:27
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit