Home Politika Blog Kam až lze klesnout?
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Kam až lze klesnout? PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pátek, 18 Březen 2022 17:49

Každý den si říkám, jak hluboko můžou někteří politici klesnout. Ale laťka a dno se neustále snižuje.


Tak co třeba zabavovat majetek za nesprávné názory? Nesouhlasíš, nebo neodmítáš to, co je přáním politiků, bude ti zabaven majetek. Koneckonců ti rádoby demokraté tuší, že když se znárodňovalo po 1948, vydrželo to dost dlouho. A komunisti se ani po roce 89 neměli špatně. Takže teď je tu příležitost - konfiskace majetku Rusů a dotazníky, zda odmítají dostatečně Putina, podporují protiputinovstké organizace a podobně. Jiné tu nechceme. Koneckonců, stejně jako v Rusku tu neplatí svoboda slova, je tu cenzura, takže podobností více než dost.

Myšlenkový gigant senátor P. Fischer přišel s myšlenkou

„Můžeme například zmrazit ruský majetek. To znamená, že by ho Rusové u nás nemohli využívat nebo prodat, byl by ‚zaplombován‘. Pokud by se následně prokázalo, že konkrétní vlastník třeba nebyl součástí problému, ale naopak je kritický vůči Putinovu režimu a podporuje opozici, mohl by se svým majetkem opět disponovat,“ nastiňuje možnosti senátor, který již vyjádřil zájem ucházet se příští rok ve volbách o funkci prezidenta.

Zdoj: https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/fischer-netreba-cekat-na-eu-muzeme-uvalit-vlastni-sankce-40390936

Pro ty, co budou nadšením hýkat, jak to skvěle vymyslel. Teď je to majetek Rusů za nedostatečně protiputinovské názory. Příště to bude český majetek za nedostatečnou podporu GreenDealu, nebo jiné evropské iniciativy. Dojde na každého a důvod se vždy najde. Máš velký byt, je vás tam málo? Hmmm, to není dobře... S tím bude muset vláda něco udělat.


To ministryně obrany Černochová také ukázala, jaký je kabrňák. Přesně v den výročí zřízení Protektorátu Čechy a Morava (16.3.1939) přišla s tím, že by tu mohli být němečtí vojáci. Zřejmě už psala zvací dopis. Její nadšení pro to, abychom tu měli Bundeswehr, trvalo do dalšího dne, kdy se smutkem konstatovala:

„Dneska (ve čtvrtek) ráno jsme se dozvěděli, že německá strana něco takového požadovat nebude,“ dodala.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/jana-cernochova-nato-nemecko-slovensko.A220317_194521_domaci_vlc


Vůbec, tato vláda důsledně dodržuje výročí. Cenzuru zavede na výročí Vítězného února, Německou armádu chce pozvat na výročí Zřízení protektorátu. To přátelé není náhoda. Koukněme do kalendářů...


Ale týden byl více než plodný. Po mediální masáži, jak je Kiev obléhán a bombardován, se seberou tři premiéři (Polska, ČR a Slovinska) a linkovým vlakem akorát jak říkají, doplněným spacími vagony, vyrazí směr Kiev navštívit Zelenského. Popřejí mu pevné zdraví, ať se mu daří a jedou zpět. Prý neinformovali ani Rusy, zvládli to v rekorním čase a v pořádku se z obléhaného a bombardovaného města vrátili domů.

Internet je plný emocí, jak jsou všichni na tuto vládu pyšní. No nevím, pýcha předchází pád. Protože každý, kdo aspoň trošku myslí, si musí všimnout rozporu mezi tím, jak informují média o situaci a Kievě a jak snadno a bez problémů si Fiala a spol zajeli do Kieva na schůzku. Buď nejeli do Kieva, nebo Kiev není obléhán a na Ukrajině to probíhá jinak, než ukrajinská strana informuje.


Ono, šířit dezinformace je snadné. Stačí k tomu říci, že Rusové pokračují podle svého plánu.  Prý se jedná o nepodložený fakt. Tohoto ideozločinu se dopustil M. Koller v Českém rozhlase. Upřímně, dno novinařiny ještě nebylo také nalezeno.

Do éteru pronesl řadu výroků nepodložených fakty, především stranících ruské straně konfliktu. Řekl například, že Rusko postupuje dle svého plánu nebo že Ukrajina používá obyvatele jako živé štíty. Rozhlas se po vlně kritiky za volbu hosta omluvil.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/cesky-rozhlas-valka-ukrajina-analytik-martin-koller-rusko-dezinformace.A220318_154429_domaci_pmk


Co mě ještě zaujalo, jak se dělají programové kroky, jak státy jako Čechy, Slovensko, Maďarsko, Polsko, mají dostat do co největšího podvolení západním státům a USA. Vezměme si třeba příklad, kdy je Slovensko vyzýváno, aby předalo protiletadlový a protiraketový komplet S-300 Ukrajině. S tím, že místo něj přijede zřejmě americká jednotka s Patrioty. Pointa je v tom, že o použití S-300 rozhoduje Slovensko. O použití čehokoli, co si tam dovezou zahraniční armády, rozhodují jinde, rozhodně ne Slovenská vláda. Ta může tak poníženě poprosit a doufat v kladné vyřízení.


Také si všimněte, jak se mluví o tom, že v Čechám by měla být základna NATO a vojáci NATO. NATO žádné vojáky nemá. Neexistuje NATO voják. NATO tvoří jednotlivé státy. Existují vojáci zemí, které jsou sdruženy v NATO. Jejich spolupráce je daná smlouvou. Takže zase tu tahají lidi za fusekli.


Doufám, že tato vláda skončí dříve, než do švestek. Pomůže jí v tom vyúčtování, které přijde lidem v dubnu za energie. Zatímco Němec bojuje s Ruskem za cenu 1m3 plynu za 7 Kč, my za násobky z burzy. Zřejmě na to máme.


A poslední zpráva - na iDnesu byl článek o tom, jak si to Ukrajinci s Rusy po válce vyřídí. Budou lustrovat, jak se kdo choval. Kdo zklamal, bude vyhnán. Už se pomale připravuje půda pro pronásledování lidí, jejich vystěhování, znárodňování. Pamatujte, kdo a jak se vyjadřoval o odsunu Němců a jak se bude kdo vyjadřovat o odsunu Rusů z Ukrajiny.




Aktualizováno Pátek, 18 Březen 2022 18:29
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit