Home Politika Blog Tak tu máme totalitku
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Tak tu máme totalitku PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 24 Duben 2022 07:49

Tak s novou vládou přišla změna. Taková menší totalitka a cenzura. Samozřejmě je to demokratická totalita a demokratická cenzura. Ty jediné správné. Jsme v Čechách, takže jako komunismus nevadil velké části populace, tak nyní cenzura a práskačství nesprávných názorů zase nebude vadit té stejné části populace. Doba se mění, lidi zůstávají stejní.

Nevěřil jsem, ale vláda opravdu zřídila práskačský web https://branmecesko.cz/, na kterém vám tyká, jako správnému soudruhovi. Vzpomínáte na staré filmy z období komunismu, jak si všichni tykali? To bylo samé soudruhu udělej tohle, udělej tamto, buď soudružský, kolegiální, bojuj proti imperialismu, co tě ohrožuje. Soudruhu studuj  učení velkého soudruha Lenina, či Marxe. Pak se mi vybavila druhá světová válka, kdy poslouchání zahraničního rozhlasu bylo trestáno smrtí. Mohlo to totiž přinést naboření mýtu o vítězících zbraních Třetí říše, případně taktickém ústupu Němců k Berlínu. Povolena byla ta jediná "správná pravda". Porušení se trestalo se smrtí, či koncentrákem,... Klidně celé rodiny.

A neuplynulo moc let a máme to tu zpět. Samozřejmě za souhlasného hýkání moderních soudruhů. Tentokrát nemají modré svazácké košile, ale jsou napojení na cecíky neziskovek, státní rozpočet a mají pocit, že jejich vidění světa je to jediné správné. A u sojového latté a notebooku se sociálními sítěmi bojují za lepší neoliberální svět, kde musí znít pouze jedna pravda. Cokoli jiného je nebezpečné. A víte proč? Protože to nedovedou obhájit. Lidé jsou pro ně nemyslící tvorové, kteří potřebují vést a řidit. Samostatnost je nebezpečná.

Takže nyní přišli s oblíbeným práskačstvím. Pěkně udávat. Třeba největší udavač dostane Čurdovu cenu. Mohla by se předávat ve Strakově akademii.  A kdopak se nám ujme role STB? Kdopak to bude vyšetřovat a řešit a stíhat? Chtělo by to někoho prověřeného, zkušeného. Ideálně komunistického prokurátora, ti ví jak na to. Ups a stalo se.  https://cs.wikipedia.org/wiki/Igor_St%C5%99%C3%AD%C5%BE


Takže kdo máte dost silný žaludek, běžte si to prohlédnout naživo. Pro ostatní malá ochutnávka z webu https://branmecesko.cz


Nahlásit dezinformace není práskačství

Možná ti není příjemné někoho „nahlašovat“, uvědom si ale, že lži ve veřejném prostoru jsou nebezpečné. Na dezinformace upozorni standardním způsobem na dané sociální síti, trestné činy neváhej nahlásit Policii ČR.



Aktualizováno Neděle, 24 Duben 2022 08:14
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit