Home
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Svět Petra Signaloviče Fialenka PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pátek, 24 Červen 2022 14:57

Donutil jsem se podívat na projev Petra Signaloviče Fialenka, což je prý premiér ČR. Jako obvykle, bída a zmar. Dokonce objevil nové dno, jak jím všichni mohou pohrdat. Shrnutí - jsme ve všem úspěšní, za všechno může Babiš, nebo Putin. Ceny energie budou takové, že se z toho poděláte, ale my s tím nic dělat nebudeme.  Jak se něco takového může stát premierem, to fakt nepochopím. A kdo to podporuje, už vůbec ne.

Za celou dobu vláda té pětikoalice neudělala nic. Pořád prý na něčem dělají. Dělají, ale nedodělají. A na čem makají nejvíce? Rozhodně na tunelování státu a veřejných peněz, akorát to borcům ze STAN zase trošku uteklo. Prý změna kultury. Takže kradou o sto šest a ta změna je, že když už je toho nad hlavu, tak odstoupí. Já si myslel, že změna je, že nebudou krást. Ale to jsem se spletl... Hlavně by si to měli v hlavě přebrat jejich voliči...

V energetice Fialenkovi psal projev diletant a Fialova parta je tak blbá, že se nestydí plácat o energetické suverenitě. Místo zastropování cen energií a přímých smluv nás všechny dále zadlužuje.

Vše, co v nějaké formě pošlou formou dotací odběratelům znamená, že buď udělali dluh, a nebo museli vzít v rozpočtu jinde. Znamená to, že peníze budou chybět jinde, v infrastruktuře, ve školenství, zdravotnictví. Dále neřekl nic o tom, jak si představuje reálnou suverenitu. Plácání o bioplynu - to je fakt pro retardované. Proč stát nechce koupit zásobníky plynu a proč nakoupil stát kubík za 50Kč místo 6Kč, za které nakupují Němci, to už neřekl.

Stejně tak se vyhnul kradení ve STAN a TOP09.

Takže si každý pusťte ten proslov a hurá do ulic. Čím dříve vypadne on i celá parta z vlády a parlamentu, tím bude lépe. Dneska bylo pozdě.


Aktualizováno Neděle, 06 Listopad 2022 12:04
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit