Home Politika Blog SPOLU zavedli balkanizaci české politiky
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

SPOLU zavedli balkanizaci české politiky PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Středa, 17 Srpen 2022 18:45

Tak Víťa věří "plukovníkovi" Mlejnkovi, plukovníkovi zase věřil nesvéprávný kmotr Redl. Plukovníkovi i Víťovi věří Péťa, toho času profesor politologie a předseda vlády Ukrajiny, pardon, České republiky.  Tak vo co go. SPOLU si věříme, ne? To je ta změna politiky. Presumpce viny. Navíc má plukovník prověrku na "Tajné", což sice není přísně tajné, co je  nutné u rozvědky, ale si věříme. Úřad dal bumážku, tak co se vobčane do toho motáš. Vo co ti jako de.

Jedu si takhle po Praze a co nevidím, billboard SPOLU. Že by nějaká myšlenka? Ne, jen antiBabiš a Putin. Opravdu nechápu, kdo tohle panoptikum volil, a pokud volil, svůj názor nezměnil. To je přehlídka ubohosti a marnosti.


Ale vláda válí i jinde. Krom toho, že totálně nechá lidi a průmysl vyhořet na cenách energií, Síkela udělal strašlivou reklamu každému, kdo se označuje jako bankéř, ale bomby jede ministryně obrany. Momentálně probíraný nápad, že stará BVP-2, na které máme vše, od náhradních dílů po munici, vymění za ještě starší německé Mardery, na které nemáme vůbec nic.

Mě to už nepřijde jako vláda diletantů, ale naopak vláda, která chce cokoli z Čech pohřbít a nahradit něčím zahraničním. Armáda si prý pískne, tak se koupí muzejní HERONy z Izraele. Vypadá to na finanční klondajk. Počítám, že vládnoucí partička už nakupuje nemovitosti v zahraničí, protože až pohár přeteče, budou utíkat, až se budou pneumatiky elektroaut zapalovat.

Když zavítáme pro změnu do zpráv o válce na Ukrajině, pořád se slibuje vítězství Ukrajiny a západních zbraní, velká protiofenziva a pořád čekáme... Rusové díky šlendriánu přišli o nějaké muniční sklady, nebo překladiště, dostali zásah na letišti, zničili jim nějaké sloupy vysokého napětí a mosty. Ale pořád postupují a protiofenziva nikde... Za chvíli padne září a může se stát, že Rusko Ukrajinu vypne - pár rozvoden, pár elektráren, také nějaké ty sloupy VVN. K tomu vypne plyn na západ, omezí ropu.

Pak se uvidí, jak bude podpora Zelenského vypadat.To ani tři svetry MPA (Pekarová) nebudou stačit. Mýt se jednou za 2 týdny, to je ten správný boj proti Rusku. Tím mu to natřete. Navíc je tu na pozadí otázka, jak všechny ty půjčky Ukrajina zaplatí. Jestli totiž něco Ukrajinu zničí, tak to nebude Rusko, ale splátky za zbraně a půjčky USA.




Aktualizováno Středa, 17 Srpen 2022 19:06
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit