Home Politika Blog Fialův venkov
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Fialův venkov PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pátek, 19 Srpen 2022 05:19

Pan profesor Petr Signalovič Fialenko zamířil na venkov. Prý se vylidňuje, je důležitý a tak. Takže když si zajedete na venkov, tak se zajedete podívat se na typicky venkovské zvíře, jako je například zubr. Toho zemědělci běžně chovají, dává mléko, maso,... :)

Ale to by se pan profesor v sáčku mohl ušpinit, nebo někoho potkat. Takže si zajede podívat se na vyhlídkovou věž, či k nějaké ohradě, kde mají zubry. U Prahy jsou nejblíže Milovice / Benátky nad Jizerou, takže to bude asi tam.

Předseda vlády (no fakticky je u kormidla už Víťa) vyrazí prakticky do ZOO, pardon na venkov. To se pak nemůžeme divit, jak tuto zemi Fialový Rakušan řídí. Holt salonní partička kluků a holek, co spolu mluví a venkov je pro ně exotika na úrovni ZOO.. A kráva, nebo zubr, vždyť je to ve Strakovce jedno. Už se těším na foto Síkely z nějakého průmyslového podniku.




Aktualizováno Pátek, 19 Srpen 2022 06:08
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit