Home Politika Blog Glosy 17.4.2023
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Glosy 17.4.2023 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pondělí, 17 Duben 2023 16:42

Němci o víkendu odstavili poslední jaderné elektrárny. Chápu fakt, že do nich přestali investovat a provozovat je dále by znamenalo investice. Pro nás to znamená, že je na čase připravit se na blackout a ochranu českého energetického trhu. Ale on tu vládne Fialenko, tak pardon. To se připravme nejenom na black-out, ale i to, že budeme zásobovat Němce na úkor vlastních domácností a průmyslu. Němci, svého času průmyslová velmoc, pokračují v cestě do průmyslového skanzenu.

V neděli proběhla demonstrace proti Fialově hrůzovládě. Těšme se na další proslovy, jak dezoláti a Putinovi švábové mají problém s Fialenkovou vizí Česka jako ekonomické kolonie západu a dvorního dodavatele všeho na Ukrajinu zdarma na úkor českého obyvatelstva. Ostatně fakt, že Polsko, Maďarsko i Slovensko zakáže dovoz ukrajinské pšenice, tak Fialenkova vláda řekne, že to nejde. Domácí zemědělci jsou této vládě u zádele. Ke kvalitě obilí se vyjadřovat nebudu, ale nelze nemít pochybnosti o tom, že Ukrajina dodá všude problematické obilí, ale do Čech jenom bezproblémové. Trošku zvláštní, že?



Aktualizováno Pondělí, 17 Duben 2023 17:00
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit