Home Politika
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Blog
Masakr "ctitelů velikonoc" PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Úterý, 23 Duben 2019 05:45

O velikonocích, tedy nejdůležitejších křesťanských svátcích, zaútočili islamisté na kostely a hotely na Srí Lance. Výsledkem tohoto masakru je cca 300 mrtvých - jak místních křesťanů, tak v hotelích cizinců. Je dobré se podívat na Wikipedii, kde se dočteme, že Šrí Lanka je převážně budhistická (cca 70%) s 8% muslimů, tedy vyznavačů Islámu.

Protože nedávno proběhl pro změnu útok na Novém Zélandu, kde byli obětí muslimové, vzpomeňme na články, které mluvily o bílém nacionalismu, odsuzování všech bělochů (tedy v podstatě rasismus), byly schváleny zbraňové restrikce a odzbrojení novozélanďanů, za držení manifestu útočníka půjdete na Novém Zélandku do vězení, za vše může narůstající islamofobie a rasismus bělochů... To byly slova i západních politiků. Muslimské státy útok odsuzovaly, v Turecku Erdoban používat video na volebních shromážděních jako důkaz islamofobie.

Nyní se stala jiná tragédie, ale obětí nejsou muslimové. A Hillary Clinton nemluví o masakru křesťanů muslimy, ale o litování "ctitelů velikonoc - Easter worshippers". Ani slovo o křesťanství - přitom velikonoce jsou hlavní křesťanské svátky. Více zde. Vidíte někde odsudky z muslimských zemí nebo muslimských komunit? Nenašel jsem zatím žádný.

Jsme svědky toho, jak západní politická reprezentace prodává svůj národ, historii, zvyky a kulturu. Přesněji tím vším pohrdá. Ve jménu multikulturalismu považuje jiné kultury za více obohacující, lepší a povinností zbytků západní kultury a zbytků křesťanského světa je trpět za tisíce let, kdy se rozvíjel západ a zbytek světa stagnoval, nebo byl západem ovládán. Povinností Evropanů je držet hubu a platit daně, aby bylo na obohacující kultury a sociální programy. Naše peníze jsou používány proti nám. Na naši postupnou likvidaci. Cílem je zničení historického povědomí, kultury, vzájemnosti a národního cítění. Zrušení pojiva, které nás generace váže k sobě.

Že to tak je - stačí se podívat na příklad Švédska - ZDE. Ničení vikingských nálezů je nazýváno recyklací.Nebo prohlášení Evropského parlamentu, které glosoval L. Větvička ZDE.

Největším nepřítelem dnešního mainstreamového politika je vlastní občan daného státu, a nejvíce chtěným přítelem je muslimský imigrant s volebním právem.

Vzpomeňte na to, až budou nyní volby do Evropského parlamentu, kde např. Top09 hlásí, že mladí už nejsou Češi, ale Evropané... A teď mi definujte, kdo je Evropan....




 
Marketing Pirátů PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Středa, 10 Duben 2019 14:41

Bohudíky na Fakebooku (pardon Facebooku) nežiji. Nicméně u některých zpráv jsem odkázán na odkazy a citace, jako v tomto případě. Dnes mě zaujal přístup Pirátů k NATO. Na jedné straně jejich Primátor Prahy hlásí v metru skvělou zprávu, že jsme v NATO, že si člověk připadá jak za hluboké normalizace, na straně druhé jim nevoní závazky, které ze členství plynou. Jedním z nich je závazek, že každá členská zem investuje do své obrany a je schopna se bránit. O této povinnosti mluví např. článek 3 Washingtonské smlouvy. Další věcí je, že jsme opakovaně deklarovali závazek dávat na obranu 2% HDP. Aktuální stav je cca procento jedno. O to pikantnější je názor Piráta, že zmíněná 2% nejsou vynutitelný závazek.

Ano, nejsou, je to náš závazek. Na stranu druhu, je velmi dobré si uvědomit, že stejně tak nemají ostatní členové NATO žádnou povinnost, a už vůbec ne vynutitelnou, nám v případě napadení pomoci (slavný dezinpretovaný článek 5 Washningtonské smlouvy, ke kterému se pojí nejvíce - v soudobém newspeaku - mainstreamových fakenews.  Když mi se nestaráme o naši bezpečnost, proč by ji měl platit a zajišťovat někdo jiný? Článek 5 umožní z pomoci elegantně vyklouznout.

Zdá se, že Piráti objevili kouzlo slibů a každému slíbí to, co se komu líbí. Slíbí i jitrnici, jakou svět neviděl. Všichni se nají a neubude. V reálném světě je ale něco za něco. Nelze si vybírat jenom to, co se hodí.


Aktualizováno Středa, 10 Duben 2019 14:56
 
Vtip dne PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Úterý, 19 Březen 2019 05:47

Víte, kde má elektroauto výfuk? No přece v hnědouhelné elektrárně...

Pozn. Podobnost s německou strategií přechodu na elektromobily a uzavřením jaderných elektráren je čistě náhodná:)


 
Výročí okupace Čech Německem - březen 1939 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Čtvrtek, 14 Březen 2019 06:12

Je to 80 let, kdy Německo začalo okupovat okleštěný zbytek Čech, Moravy a Slezka a zřídilo Protektorát Čechy a Morava. Ve stejné době se osamostatnil Slovenský štát.




 
Legendary: My nevnímáme nic, my přece konáme. PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Středa, 13 Březen 2019 05:47

Vřele doporučuji přečíst si rozhovor s Vrchním státním zástupcem p. Ištvánem a také komentář od p. Půra.

Celý rozhovor je poměrně bizardní a rozhodně si neodnesete dojem, že Vrchní státní zastupitelství jedná profesionálně a odpovědně. To, v jakém stavu je kauza Nagyová / Nečas po tolika letech svědčí o českém soudnictví vč. Státního zastupitelství a jeho práci mnohé.

Části rozhovoru se jistě stanou legendárními hláškami, minimálně část níže má velmi dobře nakročeno.

"Když vezmete kauzu Jany Nečasové jako celek, je aktuální stav pro vás úspěch? Jak to vnímáte?
My nevnímáme nic, my přece konáme."

Hned se mi vybavilo přísloví, o kterém p. Ištván neslyšel, nebo se jím rozhodně neřídí: "Dvakrát měř, jednou řež". Případně ještě citát p. Wericha "Kolikrát jsme se už přesvědčili, že kde stranický blb, tam je vždy nebezpečno. A aktivní blbec — ten je horší než cizí, případně i třídní nepřítel."

Nicméně doporučuji udělat si názor sám a rozhovor i komentář si přečíst.


Linky:

https://www.info.cz/nazory/pur-slova-statniho-zastupce-istvana-podlamuji-viru-verejnosti-ve-spravedlnost-40826.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/ivo-istvan-vrchni-statni-zastupitelstvi-olomouc-kauza-kapsch-kauza-brno-stred_1903120631_ogo


Aktualizováno Středa, 13 Březen 2019 05:58
 
«ZačátekPředchozí11121314151617181920DalšíKonec»

Strana 20 z 47