Home Politika
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Blog
Tak to je jízda... PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pátek, 15 Leden 2016 16:59

Tak tohle je takzvaná elita, manželka (héérečka) ministra obrany (héérce). Řeč je o paní Žilkové, manželce p. Stropnického. Člověk má skoro chuť říci ne elita, ale jelita. Doporučuji článek" http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Veronika-Zilkova-Zadna-silvestrovska-agrese-normalni-hlas-prirody-Casem-k-tem-novym-samcum-pujdeme-dobrovolne-Musime-zavest-multikulti-vychovu-do-kazde-skoly-417246 " . Každý, ať si udělá po přečtení názor sám.

Z článku stačí citovat:

Dotaz Parlamentních listů : Sexuolog Radim Uzel a také psychiatr Jan Cimický mi tento týden v rozhovoru řekli, že zásadním důvodem, proč muslimové napadli ženy, je v tom, že prostě nejsou zvyklí na odhalenou a prostovlasou ženu a když se taková pak před ně postaví, tak to prý v nich vybudí sexuální agresi. Jak v tomto smyslu vnímat kupříkladu návrh Belgie zavést pro azylanty kurzy chování k ženám?

Odpověď paní Žilkové: "Není to sexuální agrese, ale silný pud přírody. I mnoho evropských žen časem svůj pud určitě bude dobrovolně směřovat k novým samcům... opět hlas přírody... výběr partnera..."

Jinými slovy, když byly Němky osahávány a považovaly to za obtěžování, nestačil se u nich podle paní Žilkové ještě projevit pud a touha po nových samcích. Navíc to nebyla agrese, ale silný pud přírody. Super, tak tohle si zvolili do zastupitelstva v Praze Suchdole. A tohle ovlivňuje politiku - jak přes manžela, tak přes syna.

Je mi na zvracení, pardon. A každý by se měl zamyslet, co volí.


Aktualizováno Pátek, 15 Leden 2016 17:10
 
Čas zpozornět PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pondělí, 11 Leden 2016 16:58

Pokud někdo z Bruselské exekutivy považuje český přístup k migrační krizi za chytrý, znamená to, že ćeská vláda couvla a jde Bruselu v otázce migrantů na ruku. Možná ještě ne viditelně, ale v zákulisí již jistě ano a jde o vyřešení technikálie, jak to prodat - to ostatně naznačují uniklé Sobotkovi maily. Podívejme se na výtah z článku: http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/sefdiplomatka-eu-cesi-zvolili-k-migraci-chytry-pristup_368443.html.

Citujme, abychom si uvědomili některé z bodů výplachu mozků:

  • důležitá zejména jednota,
  • Mogheriniová dodala, že unie musí čelit krizím jednotně a ocenila konstruktivní a vyvážený přístup české vlády nejen k otázkám, které se týkají migrace,
  • Dodala, že sexuální útoky jsou zcela v rozporu s evropskými hodnotami, varovala ale před zneužitím situace politiky. "Není to věc, která by měla posloužit jako nástroj pro politické projevy," dodala a publikum v sále ji ocenilo potleskem.


Ano, hlavní poselství je, společně (aneb jak se musí evropští představitelé navzájem ujišťovat) to dokážem, a hlavně nespojujme imigraci s násilím. A pokud někdo tuto skutečnost použije v politice, je to určitě fašista, xenofob a nacionalista. A takový jedinec nemá co dělat v nové, multikulturní, genderově vyvážené Evropě se statisíci muslimských uprchlíků, kteří přišli, aby nás obohatili. Hlavně proto přišli mladí muží, protože když to obohacení nepůjde po dobrém, půjde to po zlém, resp. tak, jak jsou ze svého prostředí zvyklí, tedy silou. Ale myslí to určitě dobře, že?



 
Pohled do Sobotkovi kuchyně PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Čtvrtek, 07 Leden 2016 20:07

Proletěl jsem část zveřejněné korespondence aktuálního premiéra Sobotky. Než abych psal nějaké sáhodlouhé komentáře, uvedu, co mě zaujalo. Kdo má chuť se prohrabovat zákulisím: http://www.white-media.info/hax.html .

K samotnému úniku - použivání free schránky na Seznamu premiérem je ukázka nekompetence a diletantismu. Je totiž otázkou, co bylo zveřejněno, a co horšího může být použito, či bude použito k vydírání zúčastněných.

Pár postřehů:

  1. Pro voliče Sociální demokracie určitě bude zajímavé, jak poradce Novotný tituluje voliče: "To, co nám z voličského potenciálu zbylo, sociálně frustrovaná, xenofobní a nacionalistická konzervativní levice, kterou si zakrátko začnou rozebírat komunisti a fašouni".
  2. Sociální demokracie chystá přesvědčovací kampaň ve prospěch uprchlíků, aby ty výše uvedené xenofobní nacionální socialisty přesvědčili o blahu, které uprchlíci přinesou. Aktuálně obohacují ženy v Německu - Silvestrovské oslavy to ukázaly v plné nahotě. Jsem zvědav, zda se dětem budou vymývat hlavy před večerníčkem, na což tam byl také návrh.
  3. V dopisech je i ukázka, jak se říká o funkce politického náměstka - neboli rozdělování koryt.

Celkově mi chybí důkladná analýza ze strany nezávislých novinářů. Zřejmě u nás už žádní nejsou, média si rozebrali oligarchové. Jedná se sice o "osobní" maily, ale týkají se nás všech co do svých dopadů.

UPDATE 10.1.2016

To tu dlouho nebylo, za hacknutí Sobotkova mailu může možná Rusko - níže link na článek. Cituji: "Vyšetřovatelé se podle týdeníku Respekt zabývají i variantou, že jde o akci, za kterou by mohlo stát Rusko (v minulosti byla podobná podezření u Polska a nahrání tamních politiků). " Kdyby neměli Rusko, snad by si ho museli vymyslet. Možná by se policie měla zamyslet, zda za to nemůžou Marťani, nebo jenom hloupost pana premiéra. Mimochodem, pokud by ten mail hacknula jakákoli bezpečnostní služba, bude raději monitorovat, co se tam píše, než to ukazovat.

http://domaci.ihned.cz/c1-65074160-pripad-ukradenych-emailu-premiera-sobotky-policiste-se-znovu-pokouseji-ziskat-hesla-k-neonacistickemu-webu?utm_source=zpravy.aktualne.centrum.cz&utm_medium=carousel



Aktualizováno Neděle, 10 Leden 2016 13:39
 
Lidé a solidarita PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 20 Prosinec 2015 16:59

Byl jsem nedávno na prezentaci jedné neziskové organizace, která rozděluje peníze na projekty dětem, zaměření zmíním dále. Co mě zaujalo, byla zmínka, že provozní náklady dle stanov organizace mohou být až 20% rozpočtu.  Z vybraných 5 Kč tedy 1 jde na provozní náklady a 4 na nějaký projekt. Provozními náklady jsou i platy. Je z toho zřejmé, že obecně neziskovky mají i pro své manažery zajímavý business case.

Manažer této neziskovky hodně mluvil o tom, jak pomáhají dětem, o které se rodiče nechtějí starat - tedy o děti z babyboxů, děti, které odebrala sociálka a podobně. Několikráte bylo zmíněno "o děti, o které se rodiče nechtějí starat".  Je to ale opravdu tak, že děti z babyboxů a ty, které sebrala sociálka, jsou vždy nechtěné rodiči? Kolik procent jsou případy, kdy by se rodiče starat chtěli, finančně to ale nedávají, a stát je v tom vykoupe? Kolik z toho jsou matky samoživitelky, které musí pracovat například na směny za malé peníze a děsí se chvíle, kdy dítě onemocní a ony přijdou i o tu směnnou práci, kterou mají? To manažerem řečeno nebylo, jenom, že se rodiče nechtějí starat a neziskovka proto potřebuje peníze...

Neustále se mluví o tom, jak Evropa vymírá. Podporuje ale někdo reálně rodiče? Podpora není o přerozdělování dávek, které z ne nepodstatné části končí jako režijní náklady přerozdělovacího procesu, skutečná podpora jsou daňové úlevy a nižší sazba na dětské věci. Tedy aby více peněz zůstávalo přímo rodičům a méně teklo přes státní, přebujelé organizace, které si nechají značnou část na své režijní náklady a byrokracii.

Lidé v sobě solidaritu přirozeně mají. Ale má šanci se projevit, když je solidarita dnes povinná? Podívejte se na výplatnici, jak sponzorujete stát? Od toho, co zůstane, si odpočtěte DPH, poplatky za dálnice, televizi, rádio,... Není to zrovna málo. Proč dnes stát podporuje tolik neziskovek a státních organizací? Proč nejsou neziskovky podporovány přímo a výhradně lidmi či firmami, např. daňovými úlevami? Proč stát a jeho úředníci a zaměstnanci bobtnají na úkor občanů, kteří to vše financují?

Co vymýšlí EU s uprchlíky? V Německu zabavují nevyužívané budovy, zvažovali (a určitě ještě neopustili) myšlenku speciální daně. Kdo se ale stará o to, aby běžný občan, alespoň trochu normálně žil a tvrdě řešeno, reprodukoval se v poměru alespoň 2,1 dítěte na matku?

Stát prostředí neustále komplikuje zaváděním neustálých regulací a omezení, z nichž je například zákaz práce studentů s chemikáliemi (už žádný pokus), učících se truhlářů se dřevem (kvůli prachu) jenom špičkou ledovce. Pro stát je občan nesvéprávný a nedůvěryhodný jedinec, který musí být neustále kontrolován, aby byl ve strachu ze sankce.

Se stoupající kvalitou života, nutností podporovat děti při připravě na zaměstnání alespoň do 25 let, to vše bere chuť lidem mít děti. Ano, a také pohodlnost, protože proč se omezovat potomkem, když lze chodit na večere, do kina, měnit auto co 3 roky, nakupovat celé dny v nákupním středisku o x patrech, cestovat a užívat si?

Bohužel až v důchodu stávající generace singles zjistí, že je sama, nejspíše i bez peněz (kdo garantuje, že tu ještě penzijní fondy za 30 let budou a když, že reálně vyplatí peníze), bude pozdě. Nezapomeňme, stávající důchodový systém je průběžný. Stávající plátce nešetří na důchod sobě, ale platí své rodiče a prarodiče. Uvidíme tedy, jak to s tou solidaritou za 20 let bude.






Aktualizováno Neděle, 20 Prosinec 2015 17:36
 
Sociální inženýrství v Norsku PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 12 Prosinec 2015 20:26

Na Parlamentních listech je další případ toho, jak to funguje v Norsku (http://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Sona-Svobodova-Dalsi-otresny-pripad-To-cloveku-zustava-rozum-stat-co-je-v-teto-zemi-mozne-412591).

Je zřejmé, že je tamní společnost má již zcela zdegenerované chování a chování úřadu Barnevermet jako by vypadlo z hitlerovského Německa.

Co to pro nás znamená? Dle mého názoru by bylo třeba vykázat všechny projekty tzv. Norských fondů, které pracují na postupné intoxikaci i českého prostředí.


 
«ZačátekPředchozí31323334353637383940DalšíKonec»

Strana 38 z 47