Home Politika
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Blog
Vtip dne PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Čtvrtek, 25 Září 2014 04:22

500 milionů Evropanů prosí o ochranu 350 milionů Američanů proti 150 milionům Rusů.

 

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Září 2014 04:23
 
Kde končí strategie a začíná blbost? PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pátek, 12 Září 2014 15:24

Dnes EU a USA zase posílily protiruské sankce. Argumentem je samozřejmě Ukrajina, kde je sice nyní příměří, ale asi ne dost. Cílem sankcí jsou nyní banky a ropné společnosti.

Už delší dobu si říkám, že této zeměkouli opravdu velmi chybí vícepolární svět. Jenom tak si vysvětluji, že se do vedení západního světa neustále dostávají lidé s omezenou mentální kapacitou, ale velkým egem. Konzumem zblázněné obyvatelstvo s sebou nechává orat a vypadá to, že všichni jsou spokojeni s rostoucími dluhy. Nikdo nemusí přemýšlet, stačí proplouvat a utrácet. Je tu ještě varianta, že se jedná o brilantní plán západního světa, který tím, že poškodí jak Rusko, tak hlavně Evropu a obyčejné lidi, pomůže někomu k pohádkovému majetku. Vždy tu budou tací, kteří na neštěstí jiných vydělají. Otázkou je, zda nyní nejsou u kormidla.

Vcelku to vypadá, že USA hledají hranici, kdy Rusko zastaví na prahu zimy kohoutky plynu a ropy do Evropy. Pak se bude chřestit zbraněmi a obviňovat Rusko kde z čeho. Na to, že si o to Evropa říkala, pak nikdo nepoukáže. Na této situaci někdo vydělá, ale obyčejní lidé to nebudou.

Co je řešením? Jednoduchá věc. Sledovat, co a jak dělají vámi oblíbené politické strany. Kde jsou jejich zájmy a zájmy lobystů. Dělají věci proti Vám, nevolte je. Buďte činní na lokální úrovni. Čtěte co nejvíce zdrojů a přemýšlejte a ptejte se "Komu to prospěje". Jenom tak vám média nevymyjí mozek, jako poslušnému stádu, které je tu od toho, aby platilo daně a do ničeho nekafralo.

 

 
Statistika PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Úterý, 26 Srpen 2014 03:53

V podstatě jsem si již zvykl, že běžná mainstreamová média lidi otupují nepodstatnými zprávami a opravdovou žurnalistiku, nezávislou, objektivní - nejenom u nás nenaleznete. Nedávno jsem četl, že podobná situace je i v USA, které měly tradici silné žurnalistiky. Ale kde je loňským sněhům konec. Osobně si na věc vytvářím názor čtením co nejvíce různorodých názorů/komentářů z více zdrojů.

Události ohledně zabití černocha Browna bílým policistou jsem nesledoval. Zaujal mě až článek http://neviditelnypes.lidovky.cz/rasismus-usa-jako-nikoliv-nas-vzor-dud-/p_zahranici.aspx?c=A140824_105137_p_zahranici_wag .

 
Hodnocení situace na Ukrajině, se kterým nejde nesouhlasit PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Úterý, 19 Srpen 2014 04:03

Po dlouhé době jsem četl článek o Ukrajině, se kterým jsem se vnitřně ztotožnil. K přečtení je na Britských listech : Konflikt na Ukrajině nemůže skončit vítězstvím (Ammon Cheskin).

O čem článek nemluvi a co stále častěji prosakuje, je role amerických poradců. Podle některých zpráv řídí aktivity ozbrojených složek stávající ukrajinské vlády. Je-li to pravda, znamenalo by to jednak totální neúctu k ukrajinskému obyvatelstvu na východě (protože byť se Ukrajina brání označení konfliktu za občanskou válku, co je použití armády proti vlastnímu obyvatelstvu?), také by to potvrdilo spekulace, že za rozdmýcháním konfliktu stojí západní státy s cílem omezovat Rusko.

 

Aktualizováno Úterý, 19 Srpen 2014 04:16
 
Dvojí metr západní společnosti PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Úterý, 12 Srpen 2014 07:45

 

Mám neodbytný pocit, že se západ ve svém dvojím metru dostává již zcela mimo jakékoli hranice.

Aktualizováno Úterý, 12 Srpen 2014 07:51
 
«ZačátekPředchozí41424344454647DalšíKonec»

Strana 43 z 47