Home Politika
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Blog
Pokrytci vpřed PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Středa, 02 Únor 2022 18:11

Nedá mi to, než poukázat na neskutečné pokrytectví, které nás obklopuje. Hodně je toho vidět na dvou tématech - Ukrajině a ceně energií.


Ukrajinský konflikt se nyní snaží rozdmýchat hlavně USA. Koneckonců, je to dost daleko od hranic a z pohledu zpoza louže je tam spousta benefitů, od zvýšení závislosti Evropy na USA, po vázání Ruska.

Na jednu stranu se dozvídáme, že přes nás přejede největší americký konvoj 700 aut směrem východ, dále že Ukrajina vlastně nechce dodržovat Minské dohody,ale Rusko je agresor, pokud má na svém území u hranic své vojáky. Double thinking a double speech z Orwella jako vyšíté. Každý, kdo vidí toto pokrytectví je dnes ruský troll.

Hraje se tu pokrytecká hra, kdy reálným zájmem západu je rozbití Ruska a přístup k surovinovým zdrojům. Konec konců ve studené válce východ prohrál, a z většiny zemí bývalého východního bloku se stali vazalové USA  a  ekonomicky Německa. Hlavně se staly ekonomické krmelce, u kterých se pasou západní státy. Vše zprivatizováno, rozkradeno, rozdáno. Stovky miliard mizí v dividendách každý rok pryč. A to stejné se chce od Ruska.

Nyní máme v Čechách snad nejdražší plyn v Evropě a velmi drahou elektřinu.Jsme stát, který svou elektřinu účetně vyveze a pak ji násobně dráž koupí zpět a prodá hlupákům obyvatelům. Chováme se jako blbci. Trošku to připomíná dobu SSSR, kdy raději vyvezli jídlo, než aby ho dali vlastním, i za cenu hladomoru. My děláme to samé s elektřinou, finančně krmíme Němce, kteří své elektrárny zavírají, ale bez našich dodávek by měli větší riziko blackoutu. Regulérně podporujeme spekulanty jak s energiemi, tak s emisními povolenkami. Hanba nám.

Uvidíme, až přijdou účty za elektřinu, jak budou lidé spokojeni, až si budou moci říci, že desítkami tisíc navíc nakoupili ruský plyn draho, a podpořili jak Rusko, tak Německo. Jaká čest.


Ale dočteme se v médiích i o hrdinech. Tisíce kanadských řidičů protestovaly proti segregačním kovidovým opatřením. Hrdinný premier Trudeau se ukryl, nikdo neví kam, ale nenechá se zastrašit.

A nezapomeňte, rasisti jsou jenom běloši. Holocaust byl věcí bělochů...


Zdroje:

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/ukrajina-nechce-plnit-minske-dohody-zapad-ji-do-nich-nema-nutit-40385732

https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3437042-skoro-dva-tisice-vojaku-a-700-vozidel-ceskem-projede-zrejme-nejvetsi-americky-konvoj

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/kanada-protest-justin-trudeau-koronavirus-kamiony-ottawa.A220201_144847_zahranicni_dtt

https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/holokaust-byl-mezi-bilymi-to-neni-rasismus-whoopi-goldbergova-v-televizi-premyslela-nahlas-40385789




Aktualizováno Středa, 02 Únor 2022 18:44
 
Korespondeční hlasování = podvody PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 30 Leden 2022 17:12

Není překvapivé, že progresivistické strany touží po korespondečním hlasování. Jedná se totiž o nejsnadnější cestu, jak podvádět. Za stávajícího stavu musí volič v Čechách osobně do volební místnosti, legitimuje jej komise vůči seznamu voličů a volí se za plentou. Za určitých podmínek chodí do domů volební komise. Všimněte si, že volby začnou v pátek po obědě, v sobotu po obědě končí a večer máme výsledky, které v neděli o setinky procent poladí dle dodaných posledních vísek a je hotovo.

Korespondeční volby si vyzkoušelo např. Rakousko (prezidentské volby zrušeny pro podvody s korespondečními lístky, 2016), nebo pochybné výsledky v USA, kdy běžně volilo více lidí, než bylo voličů, volili staletí lidé, ale prošlo to, prezidentem se stal Biden a pachuť zůstala.

Levičáci chtějí korespondeční volby právě pro manipulovatelnost a obtížnou kontrolovatelnost podvodů.  A stávající pětikoalice je vše, jenom ne pravicová vláda, pokud chce ještě někdy ke korytu, korespondenční volby bude potřebovat. Prudce se zvedne volební účast, klidně se bude volit na 120%, jako správní stachanovci.

Když jsme u toho, není mi jasné, proč mají volit lidé, kteří žijí a platí daně v zahraničí. Volby jsou o správě a fungování tohoto státu. Pokud se někdo rozhodne žít dlouhodobě v zahraničí, neměl by mít do voleb co mluvit. A kdo je tam krátkodobě, pokud chce, lze volit na zastupitelském úřadu. Navíc, účast na volbách je většinou neslavná, takže vymýšlet nějaké speciální procesy pro někoho, kdo jede na dovolenou v době voleb, je nesmyslné.

Pokud by ale měl tento šek na podvody projít, bylo by sranda doplnit povinnou účast na volbách pod mastnou pokutou. Abychom viděli, jak to s přáním voličů vlastně je.



Aktualizováno Neděle, 30 Leden 2022 17:30
 
Komentáře k 26.1.2022 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Středa, 26 Leden 2022 18:28

Aby naše vláda normalizovala vztahy s Ruskem, rozhodla se darovat 4000 dělostřeleckých granátů ráže 152mm Ukrajině. S ohledem na to, že při bojích o Luhansk a Doněck způsobilo dělostřelectvo většinu lidských ztrát, je to jasné gesto, že žádná normalizace vztahů nebude. Jako gesto je to navíc nesmyslné, protože pro reálný boj je to málo.

Skoro mám pocit, že Ukrajina slouží jako zástěrka pro odvedení pozornosti v USA od neschopného Bidena, který to dotáhl tak daleko, že novináře označuje za "zkurvysyny - son of the bitch", v Evropě od energetické krize a vůbec krize fungování EU, plánů na odstavení plynových kotlů a regulace kde čeho. To, že se Rusko o Ukrajině baví jenom s USA je gestem, že EU pro ně není partner a EU nezbývá, než mlčet...

Nicméně ani miliony granátů nezabrání tomu, že Ukrajina je jako stát v troskách. Jedinou její šancí je obětovat Krym a zavést nějakou formu federace a ze stávajících jednání se snažit vyždímat uznání neutrality. Jinak riskuje, že všichni budou ekonomicky bojovat s Ruskem do posledního Ukrajince a zbytky Ukrajiny si pak rozdělí okolní státy.

Že v EU Jourová a spol. tlačí regulaci ve formě Zákona o digitálních službách, který se bude vypořádávat např. s nenávistnými projevy mainstream nezajímá. Asi doufají, že jim to pomůže v boji se všemi těmi "hoaxy", co se mění po pár týdnech v pravdu. Takže vše nepohodlné bude označeno za projev vyvolávající nenávist a stíháno.

Ostatně, když ve Velké Británii univerzita varuje studenty, že Orwelův román 1984 může být shledán znepokojivým, tak se nelze divit ničemu. I BBC upravuje archivní pořady tak, aby vyhověly dnešním multikulty standardům Cílem je hloupé a ustrašené obyvatelstvo v Evropě.


Vítejte ve světě, který se řítí do problémů a krize identity.



 
Honzíkova cesta a Ukrajina PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 23 Leden 2022 19:51


Měl jsem již napsaný pěkný příspěvek, ale počítač řekl Ne a o příspěvek jsem přišel. Stane se…


Rád bych se dotkl "Honzíkovy cesty", aneb cesty poslance Farského na průměrnou univerzitu v USA, konkrétně v Oregonu. Jistě tam projde politickým školením mužstva a vrátí se uvědomělý, ideově pevný, s cílem budovat federální Evropu, takzvanou Čtvrtou říši. Ve federální Evropě bychom potvrdili naše postavení minoritního státu, který je dobrý tak k dolování renty a využívání levné pracovní síly. České republice můžeme říkat krmelec Evropy. Vozí se sem blafy, protože prý specifické slovanské chutě preferující separáty a zeleninu nižší jakosti, a doluje se renta, takže odchází stovky miliard ročně do zahraničí.


Všimněte si, že Farský věděl o své stáží více než rok dopředu. Zřejmě s vědomím dvouměsíčních parlamentních prázdnin všem tvrdil, že 8 měsíční stáž bude trvat 6 měsíců. Oháněl se podporou od Fialy, přes Pitharta až po vedení STAN.


Humbuk ale neutichal. Pětislepenec není už opozici, ale vládní uskupení. Část médii patří Babišovi, takže ututlat chybějícího poslance není jen tak. Takže jakmile se zvedlo letadlo z ranveje, všichni ti podporovatelé otočili, a hodili Farského přes palubu. Důvod? Všichni jsou politicky činní a napojení na veřejné peníze.  Nestojí o to, aby bylo vidět, že jim to vlastně tolik času nebere a přístup k práci mají laxní. Chtějí se cpát z korýtek veřejných rozpočtů a teď dostali strach, že je už moc slyšet mlaskání. Ostatně bývalý poslanec Schwanzerberk prý trávil 300 dní v roce v Rakousku.


Má být ale Honzík smutný? Nemusí. Určitě už hledají pěkné místečko u evropské komise, kde se podobný hujer vždy dobře uživí, a bude mít více peněz, a větší klid, než poslanec.


Navíc, ještě zábavný příběh bude jeho odcházení ze stavu poslaneckého. Prý to není jen tak. Když odlétal, měl asi povolení od Grety a Green dealu na létání na důležitá jednání, ale na vlastní rezignaci asi povolení letět nedostal. Takže uvidíme příběh, kdy napsat rezignaci není jen tak. Vydrž Honzíku, aspoň pár měsíců a pak se můžeš vrátit a pokračovat jako poslanec, no ne?



Dalším tématem, které plní noviny, je Ukrajina.


Než se dostaneme k Rusku, které kdybychom neměli, tak si jej musíme vymyslet, shrňme si vývoj Ukrajiny.


Po rozpadu SSSR se Ukrajina vzdala jaderných zbraní a považovala se za neutrální. Jednalo se o nejprůmyslovější a nejrozvinutější část SSSR, kde bylo od raketového výzkumu, výroby letadel, motorů do lodí, letadel, výroba aut a nákladních aut,…  vše. Vysoce vzdělané obyvatelstvo, úrodná zemědělská půda - obilnice Evropy.


Během pár let Ukrajinu ovládli oligarchové, celou ji rozkradli, značná část obyvatelstva utekla do zahraničí. Jenom v Čechách je skoro 200 tisíc Ukrajinců. Za úpadek Ukrajiny mohou bohužel pouze Ukrajinci. Startovní pozici měli nejlepší z celého SSSR.


Území Ukrajiny také představuje předpolí Ruska. Jak Hitler, tak Napoleon vykrváceli na dlouhých zásobovacích trasách k Moskvě. To je historická zkušenost, která formuje postoj Ruska.


Takže co nyní? Evropa Ukrajině nikdy reálně nepomohla. Stejně tak USA. Ano, stojí za barevnou revolucí, změnou pro-ruské vlády a ustopení od deklarované neutrality a rozklížením obyvatelstva, ale reálná pomoc je, že odebíráte nějaké zboží, aby mohli na Ukrajině něco vyrábět  a prodávat. Že podpoříte ekonomiku, ne že dodáváte zbraně a podporujete nacionalismus a protiruské postoje.


Že plácám? Takže si reálně řekněte, co jste koupili původem z Ukrajiny, která je od nás vzdálena pár stovek kilometrů. Čím jste podpořili jejich ekonomiku a protiruský boj? I ty brambory vozíme z Egypta, cibuli z Nového Zélandu…


O Rusku si můžeme myslet cokoli, ale tlačíme ho do větší a větší izolace, ze které vede jenom cesta k Číně. Představte si spojení více než miliardy Čínanů s jejich průmyslovou základnou a ruského nerostného bohatství a vojenských technologií. Nic hezkého.


Pokrytecky se oháníme lidskými právy, ale zpráva, že při přípravě na MS ve fotbale v Kataru zemřelo 6500 dělníků ze zemí jako Bangladéš, Pakistán, Filipíny a dalších nás nechává chladnými. Katar je kamarád a protektor USA nyní prý pro Evropu vyjednává zkapalněný plyn z Kataru. Evropské státy jsou jako malé děti. A lidskoprávní organizace cílí jenom na vybrané státy. Na kámoše ne.


Když německý vice-admirál řekne, že Krym už zůstane ruský, stojí jej to místo.


Přitom Krym je přímým důsledkem barevné revoluce. USA  a státy EU ukázali ohebnost při uznání Kosova, takže Rusové zabavili Krym s kličovým Sevastopolem, pokud vím, bez jediného výstřelu. Nemyslím si, že by referendum o připojení k Rusku bylo nějak zmanipulované. Se všemi problémy asi lidé na Krymu čekali, že se  v Rusku budou mít lépe.


Rusko tu je, a snad nezmizí. Rozpad Ruska si totiž nemůže přát ani největší imbecil. Takže místo vymýšlení Vrbětic (stále žádné důkazy), sankcí a vyhrožování boje do posledního Ukrajince, je třeba začít normálně jednat a obchodovat. Sankce nikdy k ničemu dobrému nebyly. I velmocenským choutkám Ruska se dá bránit sebejistou politikou, pokud bychom v Evropě měli kvalitní politiky.


A pro úderníky a bojovníky. Připomeňme, že pro Ukrajinu nikdo nezvedne ani prst. I Biden mluví o rozlišování velké a malé invaze Ruska na Ukrajinu.


Ale my v těch Rusech tu paranoiu pěstujeme. Slovensko chce podepsat smlouvu o využívání letišť. Poláci by chtěli americké základny. V Kazachstánu proběhl neúspěšný pokus o barevnou revoluci. Pocit obklíčení v nich sílí a brzy se dostanou do stavu, kdy nebudou mít ustoupit kam.


Rusko je vzhledem k rozloze vojensky slabé v konvenční armádě. V podstatě ruská armáda není schopná celé Rusko na více frontách bránit. Větší konvenční válku si Rusko v vůbec nemůže dovolit.  Jedinou obranou jsou jaderné zbraně.


Proto stávající démonizaci Ruska považuji za nesmyslnou a pokryteckou. Žádný z těch Rusobijců totiž nemá plán, co s  rozpadajícím se, nebo nestabilním Ruskem. Jsou to totiž omezenci, kterým to určitá část obyvatelstva "žere".


Bohužel pro ovládání mas je vždy nutné mít strašidlo.



A ještě dvě momentky:

Pokud Ukrajina nebude dodávat pšenici do Asie a Afriky, hrozí další problémy (https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/valka-na-ukrajine-by-mela-fatalni-dopad-na-afriku-a-asii-40384842)

Černé uhlí vozíme z Austrálie, ale vlastní doly zavřeme (https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/kapacita-vlaku-nestaci-a-tak-do-cr-poprve-priplula-lod-s-uhlim-z-australie-40384860)





Aktualizováno Neděle, 23 Leden 2022 20:14
 
Jenom taková drobná, opravdu drobná chybka PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 15 Leden 2022 11:09

Možná jste zaznamenali, že stávající chaotik v čele Ministrstva zahraničí Válek přišel s tím, že se bude očkovat proti Covidu jako proti chřipce, tj. připravují očkovací plány, jak na podzim oočkovat ideálně všechny. Mimochodem, nezákonnou vyhlášku o povinném očkování vybraných skupin stále nezrušil. Celé to očkovací schéma má to jenom takovou drobnou, opravdu drobnou, zcela nepodstatnou chybu. Neřeší neexistenci relevatních vakcín a čím se teda vlastně bude očkovat.

Už začíná být všem jasné, že neustálé boostování tou samou (nejčastěji) Pfizer šmakuládou ráj na zemi nepřinese. Jednak je to vakcína proti jiné mutaci, druhak tělo není připravené na to, aby dostávalo co pár měsíců nášup mRNA koktejlu. Že to smrdí, je vidět i v tom, že se ozývá evropská léková agentura, že se musí postup změnit a třetí dávka je za stávající situace maximum. Ani proočkované země se zatím covidu nezbavily, zato vykrystalizovaly země s fašistickými a segregačními vládami, o kterých to nikdo nečekal: Austálie, Kanada, Nový Zéland.

Těžko někdo ze svědků Covidových může zpochybnit fakt, že více než rok se očkuje tím samým. Mezitím se střídaly mutace a další mutace přijdou. Geniální mRNA vakcína platí ovšem na všechny, chtělo by se říci, že zafunguje i na beďary.  Nikdo z propagátorů očkování neví, jak dlouho další šmakuláda bude fungovat, ale všichni jsou si jistí, že nemá dlouhodobé zdravotní následky.

Domnívám se, že je na čase udělat několik věcí:

  • začít s covidem normálně žít
  • zrušit všechny segregační tečky a pravidla a začít stíhat všechny, co to prosazovali, lhali a manipulovali. Minimálně od podzimu je jasné, že Covid není taková zkáza lidstva, aby byla ta opatření ospravedlnitelná
  • je nutné vyšetřit a zkontrolovat všechny statistiky, data a jak byla manipulována a prezentována
  • vrátit se ke schopnostem vyrábět vakcíny v ČR a vybudovat dostatečné vědecké zázemí, abychom byli schopni v další pandemii (i pandemii blbosti) obstát; další přijde dříve či později


Problémem totiž není vakcína jako Pfizer jako taková. Má nějaké vlastnosti, účinnost a byla ideální pro starší občany, případně ty s různými komplikacemi od Diabetes, vysokého tlaku, obezity a kde čeho. Ale problém je naprostá exploze blbosti mezi politiky, médii a všemi, kdo vycítili příležitost celý covid využít pro obohacení. Z nevyzkoušených vakcín se udělala modla, ke které se všichni klaněli. Případně byli tak vystrašení, že strhli zbytek obyvatel. Nikdo takový, pokud má naše ciivilizace a vůbec planeta obstát, v čele států a organizací stát nesmí. Opustil se zdravý rozum, stovky let principů vědecké práce a diskuze ve jménu rozdělní občanů na očkované a neočkované.

Přiznejme si, že nám vládnou neschopní politici, ve firmách je neschopný, či všehoschopný management. A tragická úroveň je všude, v čele s nějvětším odkladištěm neúspěšných politiků - Evropskou unií.

Do tohoto stavu jsme se nedostali přes noc, a náprava, pokud vůbec, bude trvat desítky let.




 
«ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec»

Strana 10 z 47