Home Politika Blog Kde končí strategie a začíná blbost?
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Kde končí strategie a začíná blbost? PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pátek, 12 Září 2014 15:24

Dnes EU a USA zase posílily protiruské sankce. Argumentem je samozřejmě Ukrajina, kde je sice nyní příměří, ale asi ne dost. Cílem sankcí jsou nyní banky a ropné společnosti.

Už delší dobu si říkám, že této zeměkouli opravdu velmi chybí vícepolární svět. Jenom tak si vysvětluji, že se do vedení západního světa neustále dostávají lidé s omezenou mentální kapacitou, ale velkým egem. Konzumem zblázněné obyvatelstvo s sebou nechává orat a vypadá to, že všichni jsou spokojeni s rostoucími dluhy. Nikdo nemusí přemýšlet, stačí proplouvat a utrácet. Je tu ještě varianta, že se jedná o brilantní plán západního světa, který tím, že poškodí jak Rusko, tak hlavně Evropu a obyčejné lidi, pomůže někomu k pohádkovému majetku. Vždy tu budou tací, kteří na neštěstí jiných vydělají. Otázkou je, zda nyní nejsou u kormidla.

Vcelku to vypadá, že USA hledají hranici, kdy Rusko zastaví na prahu zimy kohoutky plynu a ropy do Evropy. Pak se bude chřestit zbraněmi a obviňovat Rusko kde z čeho. Na to, že si o to Evropa říkala, pak nikdo nepoukáže. Na této situaci někdo vydělá, ale obyčejní lidé to nebudou.

Co je řešením? Jednoduchá věc. Sledovat, co a jak dělají vámi oblíbené politické strany. Kde jsou jejich zájmy a zájmy lobystů. Dělají věci proti Vám, nevolte je. Buďte činní na lokální úrovni. Čtěte co nejvíce zdrojů a přemýšlejte a ptejte se "Komu to prospěje". Jenom tak vám média nevymyjí mozek, jako poslušnému stádu, které je tu od toho, aby platilo daně a do ničeho nekafralo.

 

 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit