Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Ebola PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pátek, 10 Říjen 2014 10:32

Jak je zřejmé ze situace v Africe, Ebola se pomale začíná vymykat z rukou. Místní obyvatelé zdravotníkům nevěří a Ebola se tedy bude šířit. Pomáhá tomu i turismus a obecně migrace a neradostná situace v Africe. Zavedení měření tělesné teploty na letištích není k ničemu, pokud se lidem nevrátí základní bezpečnostní návyky, bez ohledu na Ebolu. Politici také budou muset najít odvahu chránit většinu na úkor menšiny a je jen otázkou času, kdy takový případ nastane. Zatím politici jako obvykle selhávají.  Ještě nedávno se řešilo zrušení či převedení zdravotnického zařízení armády Centra biologické ochrany v Těchoníně, protože žádné ministerstvo ho nechtělo platit. Dnes se hodí, i kdyby to mělo být pro uklidnění veřejnosti.

Pořád se vracím k tomu, že určité služby poskytované státem jsou jako pojištění - armáda, hasiči, strategické zásoby, atd... Krátkozrakost politiků a snaha krátkodobě ušetřit, aby bylo na sliby voličům pak vedou k tomu, že stát přestává plnit svou funkci.

 

 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit