Home Politika Blog Bezbranný občan - cíl EU
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Bezbranný občan - cíl EU PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pátek, 20 Listopad 2015 18:56

Po všech masakrech, kdy teroristé pozabíjeli desitky lidí je tu návrh Evropské komise, aby bylo výrazně omezeno legální, opakuji legální držení zbraní. Cílem je stav, kdy normání občan bude vydán na milost všem druhům zločinců a odkázán pouze na státní pomoc.

Je třeba se proti těmto snahám EU postavit. Historie nás poučila, že každý totalitní stát začínal odzbrojením obyvatel, protože to znamená překážku a možnost odporu. Věděl to Stalin, věděl to Hitler, ví to Evropská komise.

Doporučuji proto každému rozumnému člověku, aby se bránil omezování jeho svobod a práv. jedná se o salámovou metodu, kdy EU neumí své občany ochránit a tímto způsobem se snaží vykonávat alespoň nějakou činnost. Vždy je to snažší proti zákonům balým občanům, což legální držitelé zbraní bez výjimky jsou, neboť splňují zákonné podmínky bezúhonnosti a spolehlivosti.

Plně souhlasím s následujícím článkem sdružení GUNLEX a vyzývám každého, aby se členem stal.

http://gunlex.cz/clanky/hlavni-clanky/75-dulezite/2224-otevreny-dopis-strelcum-a-majitelum-zbrani




 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit