Home Politika Blog Pohled do Sobotkovi kuchyně
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Pohled do Sobotkovi kuchyně PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Čtvrtek, 07 Leden 2016 20:07

Proletěl jsem část zveřejněné korespondence aktuálního premiéra Sobotky. Než abych psal nějaké sáhodlouhé komentáře, uvedu, co mě zaujalo. Kdo má chuť se prohrabovat zákulisím: http://www.white-media.info/hax.html .

K samotnému úniku - použivání free schránky na Seznamu premiérem je ukázka nekompetence a diletantismu. Je totiž otázkou, co bylo zveřejněno, a co horšího může být použito, či bude použito k vydírání zúčastněných.

Pár postřehů:

  1. Pro voliče Sociální demokracie určitě bude zajímavé, jak poradce Novotný tituluje voliče: "To, co nám z voličského potenciálu zbylo, sociálně frustrovaná, xenofobní a nacionalistická konzervativní levice, kterou si zakrátko začnou rozebírat komunisti a fašouni".
  2. Sociální demokracie chystá přesvědčovací kampaň ve prospěch uprchlíků, aby ty výše uvedené xenofobní nacionální socialisty přesvědčili o blahu, které uprchlíci přinesou. Aktuálně obohacují ženy v Německu - Silvestrovské oslavy to ukázaly v plné nahotě. Jsem zvědav, zda se dětem budou vymývat hlavy před večerníčkem, na což tam byl také návrh.
  3. V dopisech je i ukázka, jak se říká o funkce politického náměstka - neboli rozdělování koryt.

Celkově mi chybí důkladná analýza ze strany nezávislých novinářů. Zřejmě u nás už žádní nejsou, média si rozebrali oligarchové. Jedná se sice o "osobní" maily, ale týkají se nás všech co do svých dopadů.

UPDATE 10.1.2016

To tu dlouho nebylo, za hacknutí Sobotkova mailu může možná Rusko - níže link na článek. Cituji: "Vyšetřovatelé se podle týdeníku Respekt zabývají i variantou, že jde o akci, za kterou by mohlo stát Rusko (v minulosti byla podobná podezření u Polska a nahrání tamních politiků). " Kdyby neměli Rusko, snad by si ho museli vymyslet. Možná by se policie měla zamyslet, zda za to nemůžou Marťani, nebo jenom hloupost pana premiéra. Mimochodem, pokud by ten mail hacknula jakákoli bezpečnostní služba, bude raději monitorovat, co se tam píše, než to ukazovat.

http://domaci.ihned.cz/c1-65074160-pripad-ukradenych-emailu-premiera-sobotky-policiste-se-znovu-pokouseji-ziskat-hesla-k-neonacistickemu-webu?utm_source=zpravy.aktualne.centrum.cz&utm_medium=carousel



Aktualizováno Neděle, 10 Leden 2016 13:39
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit