Home Politika Blog Tak to je jízda...
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Tak to je jízda... PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pátek, 15 Leden 2016 16:59

Tak tohle je takzvaná elita, manželka (héérečka) ministra obrany (héérce). Řeč je o paní Žilkové, manželce p. Stropnického. Člověk má skoro chuť říci ne elita, ale jelita. Doporučuji článek" http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Veronika-Zilkova-Zadna-silvestrovska-agrese-normalni-hlas-prirody-Casem-k-tem-novym-samcum-pujdeme-dobrovolne-Musime-zavest-multikulti-vychovu-do-kazde-skoly-417246 " . Každý, ať si udělá po přečtení názor sám.

Z článku stačí citovat:

Dotaz Parlamentních listů : Sexuolog Radim Uzel a také psychiatr Jan Cimický mi tento týden v rozhovoru řekli, že zásadním důvodem, proč muslimové napadli ženy, je v tom, že prostě nejsou zvyklí na odhalenou a prostovlasou ženu a když se taková pak před ně postaví, tak to prý v nich vybudí sexuální agresi. Jak v tomto smyslu vnímat kupříkladu návrh Belgie zavést pro azylanty kurzy chování k ženám?

Odpověď paní Žilkové: "Není to sexuální agrese, ale silný pud přírody. I mnoho evropských žen časem svůj pud určitě bude dobrovolně směřovat k novým samcům... opět hlas přírody... výběr partnera..."

Jinými slovy, když byly Němky osahávány a považovaly to za obtěžování, nestačil se u nich podle paní Žilkové ještě projevit pud a touha po nových samcích. Navíc to nebyla agrese, ale silný pud přírody. Super, tak tohle si zvolili do zastupitelstva v Praze Suchdole. A tohle ovlivňuje politiku - jak přes manžela, tak přes syna.

Je mi na zvracení, pardon. A každý by se měl zamyslet, co volí.


Aktualizováno Pátek, 15 Leden 2016 17:10
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit