Home Politika Blog Kde jsou ti demokraté
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Kde jsou ti demokraté PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 27 Leden 2018 18:12

Dnes skončily prezidentské volby vítězstvím stávajícího prezidenta Zemana. Nebylo to o nijak masivní vítězství z pohledu absolutního rozdílu hlasů, ale s ohledem na situaci, že to bylo všichni proti Zemanovi, o to větší skutečné vítězství to bylo.

V tuto chvíli je zajímavé sledovat zhrzené komentáře mnoha Drahošových podporovatelů. Dost často  se ukazuje jejich omezenost, kdy spustili hnojomety na celý národ (hlavně na ty, co Zemana volili), jací jsou zde lidé xenofobové, ubožáci, jak se za nás stydí, jak budou emigrovat, a bůhví co ještě. Nejvíce ale toto svědčí o mentální omezenosti těch, kteří takové komentáře publikují.

Především to znamená, že tito lidé přes všechny deklarace nemají žádnou, ale opravdu žádnou, úctu k demokratickým hodnotám - tedy svobodným volbám a jejich výsledku a respektu vítěze. O to více by ale pokřiveně chtěli, aby pokud vyhrál jejich kandidát, aby to všichni respektovali. Já je přirovnávám ke svazákům v padesátých letech. Je to stejný typ a nátura lidí. Zmanipulováni vidí ve všech, kdo má jiný názor, nepřítele.

Prezidenta Zemana čeká na hradě dalších pět let. Přejme mu, aby se jemu, i nám dařilo dobře a přestáli jsme změny, které se na nás v dnešní době valí, a které již značně poškodily státy jako Francie, Německo, Itálie nebo Švédsko.




 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit