Home Politika Blog Jak vypadá manipulace
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Jak vypadá manipulace PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 30 Srpen 2020 05:11

Dejme si pro dnešek jednu manipulaci, tentokráte ze serveru Novinky.

Nadpis: "Facebook přiznal chybu, neblokoval výzvu k násilí ve Wisconsinu". Takže si myslíte, bez ohledu na to, co si o Facebooku myslím, že tam nějaká skupina vyzývá k násilí.

Tak si nadpis rozkliknete a dočtete se:  "Americká internetová společnost Facebook udělala chybu, když včas nezablokovala profil wisconsinské domobrany upozorňující na akci, v níž vyzývala ozbrojené spoluobčany k ochraně životů a majetku."

Zdroj: "https://www.novinky.cz/internet-a-pc/clanek/facebook-priznal-chybu-neblokoval-vyzvu-k-nasili-ve-wisconsinu-40334770"

Připomíná mi to komedii Korsický případ, kdy místní teroristická buňka vymýšlí úderná hesla a přijde s "odsuzujeme násilií, ale ne ty, co ho páchájí".


V čem je přístup Novinek, Facebooku a obecně mainstream médií prosycený? Je prosycený podvolením, slabostí, pokřiveností. Primárně podvolením jiným rasám, kulturám, zkrátka všem, kdo není bílý a heterosexuální. To je dnes mainstream.

Za chvíli bude standard, co je nyní v Austrálii, nebo Švédsku, kde vám policie řekne, že se při přepadení v domácnosti nemáte bránit a máte se plně podvolit konání útočníků...

Pořád si říkám, jak se dokázali do tohoto stavu dostat, ale plíživě to jde i k nám.



 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit