Home Politika Blog Qui bono?
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Qui bono? PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 26 Září 2020 15:37

Je zajímavé, jak stále média a vybrané kruhy vrtí psem. Narážím na poslední události např. kolem údajné otravy Navalného, opozičního politika v Rusku. Jakmile se blíží něco, z čeho by mohlo Rusko profitovat, vždy se něco stane. Bliží se dokončení Nord Streamu, prý jdou a zkusí otrávit Navalného, který ničemu nepřekáží, jeho vliv je minimální... A použijí opět Novičok a ještě nechají Navalného poslat do Německa na léčení. Cožpak neví, že Novičok není, co býval a Rusa rozhodně nezabije?

Přitom si vždy stačí říci, kdo z čeho má prospěch a o jaké peníze jde. Tak například proti ruskému plynu nejvíce protestují USA, které by rády do Evropy vozili svůj, dražší, zkapalněný plyn. Takže zase peníze. Když se v Čechách nejvíce hledají ruští agenti? Když se začíná řešit dostavba jaderných elektráren.

Lidé jsou snadno manipulovatelní. Je třeba najít nepřítele a toho předhazovat. Pár hlupáků se vždy chytí bez ohledu na to, že předkládané informace vlastně nedávají smysl.

Bylo by ale dobré zpozornět na našem dvorku, co chystá EU v oblasti migrantů, které by ostatní státy rády distribuovaly po Evropě. Pointa je v tom, že ochrana hranic EU stále neexistuje, Středozemní moře je úplná cestovka do Evropy a Turecko má připravené autobusy, aby sem milion migrantů navozilo. Takže místo aby Brusel řešil ochranu hranic a expedici migrantů zpět, tak přistupuje na hru, kdy migrant vyhodí pas a není kam jej vrátit. Stačí přitom chránit hranice a neumožnit čerpat peníze nikomu, kdo neprokázal důkladně svůj původ. Uvědomme si, že počet obyvatel roste a nikdo v Evropě nenasytí populaci, která se rodí v Africe a Asii a která by se ráda do Evropy přesunula. Ovšem, neziskovky a bujný aparát Bruselu má z migrantů prospěch, mnozí díky tomu mají smysl existence a pěnezovodů.



 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit