Home Politika Blog Glosy 31.7.2023
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Glosy 31.7.2023 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pondělí, 31 Červenec 2023 04:56

Poměrně často tu máme články o tom, jak se Rusko chová nevhodně a jeho letadla a lodě vypínají v mezinárodním prostoru odpovídače. Vždy je to prohlášeno za neprofesionální a nebezpečné jednání. Potřebuji nápovědu naší nejskvělejší vlády, jak vyhodnotit článek na jejím médiu Novinky. Jsem jako občan ztracen.

Pouť Uralu v úžině mezi Německem a Dánskem po dobu deseti hodin sledovaly a doprovázely německé policejní lodě Bad Bramstedt a Eschwege. Obě si prý vypnuly identifikační systém, aby nemohly být rozpoznány. Německá policie ale k tomu nechtěla nic sdělit. Ruský ledoborec proplul bez nejmenších incidentů.

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-u-nemeckych-brehu-se-prekvapive-objevil-rusky-jaderny-ledoborec-40439206


Když už jsme u té elektromobility. Mám také problémy správně vyhodnotit ekologický přínost stovek shořelých elektroautomobilů a tisiců standardních aut (celkem 3800). Nechci EU a vládě napovídat. Ale když už zakážeme spalovací motory, jestli není na čase zakázat i elektromobily. I kdyby to mělo jediný požár zachránit. Ale drobná nápověda - kůň se nemůže samovznítit. Historie se prý opakuje, tak taková konězpřežka Praha - Brno... Sakra, kůň = produkce methanu. Pěšky půjdete holoto.

Mimochodem, před pár dny jsem četl, že jsou obce v jižních Čechách, kde pošta doručuje vše se spožděním několik týdnů, protože v rámci Rakušanovi reorganizace nejenom bylo propuštěno několik set lidí, ale další sami odešli. Protože klasické manažerské rozhodnutí kinder managementu je, že práce sice zůstává objemem stejná, ale lidí ubude. Takže se zvýší co? Cíle.  Tak se pak nedivme, že zrovna poštovní doručovatel není práce snů. Ale všimli jste si, že by to, že pošta nefunguje, někoho zajímalo? Pětidemolice prodá pár budov pošty, vše rozdrbe a půjde snad do háje. A z opozice bude říkal, že "mají recepty"... Ale každý národ má vládu a vedení státu, jaké si zaslouží.


Aktualizováno Pondělí, 31 Červenec 2023 08:19
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit