Home Politika Blog Glosy 5.9.2023
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Glosy 5.9.2023 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Úterý, 05 Září 2023 16:59

Tak jsem se dočetl, že ruský pilot dezertoval poté, co mu Ukrajinci slíbili odměnu a převezli jeho rodinu. Jak dloho si ale bude užívat života, co způsobil smrt dvou kolegů a všude ukázali jeho obličej? Čeká ho život ve strachu...


Šéf GUR Kyrylo Budanov Rádiu Svobodná Evropa (RFE) potvrdil, že to byli jeho lidé, kdo pilotovi pomohl. „Podařilo se nám zajistit, aby se celá jeho rodina dostala nepozorovaně z Ruska, a vytvořili jsme podmínky, aby dostal na naše území vrtulník s posádkou, která nevěděla, co se děje,“ uvedl.  „Byli s ním další dva lidé – celkem tříčlenná posádka. Když si uvědomili, kde přistáli, pokusili se o útěk. Bohužel při tom přišli o život.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-valka-ukrajina-pilot-zajeti-vrtulnik-mi-8-stroj-zbeh.A230905_110806_zahranicni_dtt


V českých luzích a hájích zase pokročila cenzura. Smázli blog p. Větvičky, píšícího ostravským dialektem. Nejlepší na tom je, že ani nepsal nějak extra protivládně a hodně příspěvků bylo z cest po bývalém SSSR a o jídle. Ale dnes stačí málo.


Dále nám chtějí zdražit daň za televizi a rozhlas. S ohledem na to, že televizi jsme letos ještě nepustili a v rádiu posloucháme jenom komerční stanice, tak jsme nadšeni, že 7 miliard televizi nestačí a potřebuje více, aby produkovala více zbytečných pořadů a dávala ještě větší prostor vládnoucí straně.


 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit