Home Politika Blog Další meta zdolána
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Další meta zdolána PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Středa, 27 Září 2023 13:40

Další meta ubohosti a řiťolezectví byla ministrem vnitra Rakušanem zdolána. Němečtí policisté spolu s našimi na našem území budou hledat uprchlíky, aby se nedostali do Německa. Němci dále zavádí kontroly na svém území, aby mohli migranty přehodit přes hranice k nám. Kde je to proslulé "Zvládneme to  - WIR SCHAFFEN DAS" od Merkelové? Kde jsou ty benefity plynoucí z migrujících doktorů a inženýrů? Asi nikde. Ale místo aby se naše vláda a státní struktury staraly o Čechy a jejich blahobyt, přednější je Německo a jeho zájmy. To Německo, které migrační vlně velmi pomohlo.

"Společné kontroly českých a německých policistů na české straně hranice v úterý potvrdil i český ministr vnitra Vít Rakušan. Ten ve středu řekl, že namátkové mobilní kontroly na hranicích s Německem navazují na dohodu s ministryní Faeserovou a řadu jednání policistů. „Společné policejní akce na hranicích jsou zaměřené na účinný boj proti převaděčům,“ řekl."

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-nemecko-s-okamzitou-platnosti-zahajuje-kontroly-na-hranicich-s-ceskem-40444981

Ale co čekat nejenom od Rakušana, co má a nemá kryptovaný telefon, aby si mohl povídat s kámoši z kauzy Dozimetr...

Nicméně položme si otázku. I dle přestavitelů této vlády nemůžeme dělat nic, co by poškodilo Německo a proto máme ty nejvyšší ceny energií. Zkrátka proč by si chudák neutrhl od huby, aby se panstvo v Berlíně mělo dobře. Ale protože si Němci zavřeli jaderné elektrárny a rozjíždí ve velkém uhelný, tedy ten správný ekologický a udržitelný, business, položme si otázku, co se stane, pokud v Německu nebude dost energií.

Mám takové neblahé tušení, že tahle vláda nasměřuje co půjde do Němec, ať se tu ti švábi umlátí....  Jak říkal vrchní BIS špion, chodí tu Rusové a rozdávají tisíce EUR na podporu Ruska... A proto jsou ti dezoláti a chcimírové. Bývaly doby, kdy by ho to okamžitě stálo pozici a hodnost za vměšování do politiky.

Mimochodem, do událostí měnících naši dobu, patří i oslava SSáka v kanadském parlamentu. Krom toho, že zabjel Poláky, Židy, Rusy a nejspíše Ukrajince a další je symptomatické, že prý bojoval proti Rusku. Připomeňme si, že tou dobou byl SSSR spojencem i Kanady v boji proti Německu. Takže Kanaďané oslavovali toho, kdo proti nim bojoval. A ať si říká kdo chce, je faktem, i kdyby přepsali všechny učebnice, tak tehdejší SSSR nesl naprostou většinu lidských a hmotných nákladů v boji proti Německu. Ukrajinští a pobaltští nacisté patřili mezi největší sadisty a jdou za nimi největší zvěrstva.

Skoro se mi chce říci, že to by ani Orwell nevymyslel.

Dnes navíc vláda rozhodlo, že se koupí 24 útočných letounů F-35. Není to stíhačka, to je dezinformace. A pokud se to nezruší, tak nás čekají předražené stroje, které absolutně nejsme schopni využít a které nezapadají do potřeb AČR.

Z uvedeného je ale vidět, že vítěz bere vše. Další vláda s nadpoloviční většinou tak bude mít možnost vše otočit a zrušit. Jenom to bude chtít začít médii.




Aktualizováno Středa, 27 Září 2023 14:16
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit