Home Politika Blog Fialenko nelže, jenom zkrátka neříká pravdu
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Fialenko nelže, jenom zkrátka neříká pravdu PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Úterý, 31 Říjen 2023 18:50

Dnes se provalilo, že by Energetický regulační úřad, spadající pod ministerstvo Průmyslu rád zvedl jím regulovanou složku o 70% navíc. Po tom, co z necelé koruny výrobních nákladů dovede touto vládou řízený aparát udělat 11Kč za kWh na faktuře, to asi nikoho nepřekvapí. Stejně tak Fialovy lži, že se cena nezvýší. Nebo že se daně nezvýší.

Ale úplný bizár jsou hlášky o tom, že stát něco přestane dotovat. Stát nic nedotuje. Stát má peníze z našich daní a všechny ty nesmyslné poplatky zavedl a vymáhá stát. Tudíž je to sprostý výsměch občanům a potvrzení toho, že společenská smlouva končí. Jistě, aparát navázaný na erár a jejich rodinní příslušníci tvoří nezanedbatelnou část elektorátu a zřejmě i těch, co ještě hájí tu grupu ubožáků ze Spolu.

Janička, zlatíčko, teď nevyhlašuje válku Rusku, ale ráda by vystoupila z OSN. Vůbec se jí to už nějak plete. Zřejmě ji při nácviku ceremoniálu praštil do hlavy rozvědčík  Pávek, tedy ehm prezident Pavel. Na ostro tam raději postavili vojáka, který dostal praporem vrchního velitele ozbrojených sil do kedlubny. Ta pocta, třeba z toho bude vyznamenání za statečnost.

PePa ovšem válí a zřejmě pracuje na odevzdání majetku Lichenštejnům, s velkou podporou KDU-ČSL. Zkrátka, dokud je co rozkrást, je třeba makat. A Benešovy dekrety lze snadno takto obejít.


Je vám už doufám jasné, proč jsou volby naprosto na nic? Protože nic z toho, co tahle prasovláda dělá, neměla na programu a nebo dělá naprostý opak.



 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit