Home Politika Blog
Zpráva
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Politika
Takové dezinfo od Prymuly PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 15 Leden 2023 16:25

Vzpomínáte, když paní Peková na začátku Covidu tvrdila, že je to laboratorní záležitost? Jak se na ni pravda a láska sesypala? Profesně ji dehonestovali, uráželi a prohlašovali za konspiračního teoretika. Vrchní covidista Prymula teď přišel s prohlášením, že je to nejspíše únik z laboratoře. Dokonce už ani nechce testovat Čínany, kteří teď covid znovu roznáší po celém světě. Business asi skončil, tak to není potřeba.

Samotný původ koronaviru vidí v čínsko-americkém výzkumu a neúmyslném úniku z laboratoře.
Nejsem pro to, abychom testovali každého z Činy, ale abychom testovali každého, kdo má příznaky a dorazí z Číny do naší země,“ podotkl.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/roman-prymula-epidemiolog-koronavirus-mutace-cina.A230109_151331_domaci_hovo

Ale zaznamenali jste nějakou omluvu? Přišel někdo z tehdejších popíračů laboratorního původu a omluvil se? To ne. Ale na vládě připravují další materiály Krit, aby potírali všechny ty antisystémové živly. Platí staré dobré, že Hoax, nebo dnes dezinformaci a jejich potvrzení dělí jenom nějaký čas. Někdy jsou to dny, někdy měsíce.

Ale čím více vládní představitelé křičí Hoax, nebo dezinformace, tím více si buďte jistí, že lžou a snaží se zakrýt pravdu.

Za těžké, možná už trestné, začíná být považováno mínění, že energetickou krizi vyvolala Evropská unie Green dealem. Vláda samozřejmě ve všem vidí Putina, ale ti, co nemají pamět prvoka si vzpomenou třeba na pád Bohemia Energy měsíce před vpádem Ruska na Ukrajinu. Na potíže lidí, dostat se k jinému dodavateli... Ale možná je to tak, že Putin geniálně navedl Evropskou komisi, aby zničila evropské hospodářství i energetiku. Pacholek jeden.


Ale připomeňme slova Karla Havlíčka Borovského

Za pravdu je různá sazba,

jednou pomník, jindy vazba.

Kdo ji řekne dřív než včas,

tomu pravda zlomí vaz.


„Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz.“

Zdroj: https://citaty.net/autori/karel-havlicek-borovsky/citaty-o-pravde/


„Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz.“ — Karel Havlíček Borovský

Zdroj: https://citaty.net/autori/karel-havlicek-borovsky/citaty-o-pravde/


„Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz.“

Zdroj: https://citaty.net/autori/karel-havlicek-borovsky/citaty-o-pravde/



Aktualizováno Neděle, 15 Leden 2023 16:40
 
Tak nám začal rok 2023 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Čtvrtek, 05 Leden 2023 18:09

Máme tu již první týden v novém roce 2023.

Rok 2023 se nyní zdá, že bude ve znamení recese v Evropě způsobené rovným dílem Green dealem provázeným vysokými cenami energí a pokračující válce na Ukrajině.

Neustále jsou nám předkládany informace o tom, jak Ukrajina Rusko porazí. Naposledy masakr Rusů na Silvestra po zásahu raketami Himars a údajně několik stovek mrtvých spustil oslavné ódy mezi rusofoby. Bez ohledu na to, komu fandíte, je zajímavé nahlédnout do mentálního průjmu v mnoha diskuzích na internetu. Bylo by zajímavé znát názory těchto rusofobů na Ukrajince den před invazí... Obecně je tu pěstována a podporována rusofobie a co na to naše Policie?

Mě zaujalo ale něco jiného. Už od léta nám tvrdí, že Rusové denně vystřelí 60.000 dělostřeleckých granátů. Nyní jich údajně vystřelí jenom 20.000 denně, protože jim munice dochází. Stejně tak Rusové už nemají mít už žádné rakety na útoky proti ukrajinské infrastruktuře. A když už zaútočí, Ukrajinci vše prý sestřelí a pronikne jenom zlomek střel. Přesto Ukrajinci dle našich médií prohlásí, že útoky zabily jenom jednu osobu v daný den. Nějak tomu nerozumím. Kam Rusové ty tisíce granátů každý den střílí? Jak je možné, že desítky řízených střel a dronů při útoku zabijí jenom jednu osobu?

A pořád nerozumím tomu, proč Rusové nezlikvidují elektrárny a neustále útočí jenom na přenosovou soustavu, či kam to v těchto množstvích střílí? Stejně tak proč nevypnou BTS a nezruší zkrátka mobilní síť, byť Ukrajinská armáda jede na Starlinku. Je ale zřejmé, že Ukrajina dostává informace od informátorů a ti neposílají poštovní holuby.

Někdo nám tady zejména v číslech o počtu vystřelených granátů vs. mrtých a škodách lže. Tedy, ve válce lžou všechny strany, ale je rozdíl lhát, a lhát tak okatě, že se ta lež ukazuje v plné nahotě.  Nazývám proto tuto válku Podivnou, neboť jí nerozumím.

Naše vláda ovšem slovně prohlásila, že jsme ve válce a tak podle dnešního tisku poslala na Ukrajinu 35 tanků T72M1, 45 BVP, 7 dělostřeleckých systémů Dana a 4 útočné vrtulníky Mi-24. Mluvíme o zásobách Armády, ne o tom, co tam poslal Strnad.

Tato vláda chce stíhat dezinformátory a každého, kdo má jiný názor. Tak bychom si mohli udělat rozbor, co znamená být ve válce. Např. potřeba to vyhlásit, schválit parlamentem, zavést válečné hospodářství, mimořádné tresty, úplnou cenzuru… A fakticky tak dojdeme k tomu, že tato vláda dezinforumuje společnost, v žádné válce nejsme a soustředila se na tu cenzuru, která jí vyhovuje a pomáhá vyvolat strach a takzvaný klid na práci. Po staru, tato vláda lže, jako když tiskne.

Já tedy nevím, ale pokud Rusové neumí zdolat Ukrajinu, jak by se mohli dostat sem. Navíc, s Ukrajinou nemáme žádné smlouvy a došlo odlifrováním zbraní k oslabení naší obranyschopnosti. A pár starých Leopardů z Německa nás nevytrhne, protože transformace tankového vojska je o celém zázemí, opravách, skladech munice… A Němci nám chytře dají pár starých Leopardů s tím, že postupně nakoupíme nové, ale už nebude diskuze o ceně a podmínkách.

Navíc, nemáme relevantní drony, nemáme protivzdušnou obranu... naše armáda by shořela jako papír.

Dneska mě ale ještě pobavil končící Předseda Ústavního soudu Rychtetský, který se vyznal, že se cítí více občanem EU, než občanem malé ČR. Pak se nemůžeme divit, jak kreativně s Ústavou zachází a že se neštítil před volbami změnit pravidla hry. Holt, konat dobro stojí za nějaké to porušení pravidel. Ptejme se, jak je možné, že lidé, kteří necítí svou povinnost primárně vůči ČR a jejích obyvatelům, kteří je desítky let živí a umožňují jim žít luxusní životy, považují ČR za cosi malého, potažmo odpudivého, za co se pomalu stydí.

Vůbec při pohledu na stávající vládnoucí garnituru cítím odpor a žaludeční nevolnost. A to se nám blíží prezidentské volby, kde excelují exkomunistické kádry, či lidi vycházející z komunistických prominentních rodin.



Aktualizováno Čtvrtek, 05 Leden 2023 18:25
 
Jak se to hodí PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Středa, 16 Listopad 2022 14:18

Je zajímavé, že největší internetoví a političtí válečníci jsou ti, co bojují z teplých křesílek. Nožičky v teplíčku, kávička a jedovatá slina na jazyku.

Událost, kdy do Polska spadla raketa a zabila 2 lidi, ukázala úplné dno nejenom české politiky, ale i ubohost a tupost mnoha lidí. Ještě nebylo jasné, co se stalo, ale kolik lidí volalo po vstupu NATO do války. NATO přitom žádnou armádu nemá, jedná se o armády jednotlivých států. Hned začal řev o aktivaci článku 5 Washingtonské smlouvy. Ten raději mezi těmi, co nemají mezi ušima provázek, co je drží, rychle taky utichl. Protože článek 5 nikoho k ničemu nezavazuje, a to by se mohlo ukázat. Jsem pro, aby každý takový válečník vyrazil na Ukrajinu a šel příkladem.

Nelze se zbavit dojmu, že Zelenský to zkusil využít k zatažení dalších států do války, protože o tom musel vědět. Ze strany Ukrajiny je to pochopitelné, ale velmi hloupé. Budou USA riskovat jadernou válku kvůli Ukrajině? Odpověz si milý čtenáři sám. Takže začalo obviňování Ruska, připodobňování k sestřelu dopraváku nad Ukrajinou a tak dále. Rusko bylo označeno za lháře a podobně.V každém případě je hlupák kdokoli, kdo věří cokoli Ruské, nebo Ukrajinské propagandě.

Teď se ukazuje, že to byla asi raketa systému S-300 vystřelená Ukrajinci. Možná i dodaná ze Slovenska.

Samozřejmě je jasné, že kdyby Rusko nevystřelilo rakety, Ukrajinci by je nezkoušeli sestřelit a Poláci by žili. Jenže pokud budeme uvažovat takto, bylo by v zájmu morální integrity dobré pokračovat i dále do historie. Kdyby neslibovali Ukrajině členství v NATO, pak by...

Celé je to o tom, že média a zájmové skupiny se snaží ovlivnit mínění lidí bez ohledu na realitu a pravdu. Taková ministryně obrany Černochová postuje a obviňuje, aniž by se obtěžovala nějakou investigací, nebo nedejbože zdrženlivostí. Je radost mít někoho takového v čele silového ministertva. Ale jistě to dělá v zájmu vyššího dobra....

V každém případě je Česká republika zemí neomezených možností. Jaká sorta lidí je na misterstvech, co si lid nechá líbit... Drzé čelo je holt lepší, než poplužní dvůr.


Bydlím na venkově, i zde došlo k rušení železničích spojů. Dostat se odsud o víkendu lze jenom vlakem, autobus jede jenom přes týden a na spočítání spojů za celý den stačí prsty na rukou. Další rušení železničních spojů všude po republice je ale v plánu. Prý se ušetří asi 280 milionů. Proto zahřeje, že si na pomoc Ukrajině půjčujeme a za další miliardu chceme cvičit její vojáky.

Nikoho dnes nezajímají důvody, proč se něco děje. Jenže bez znalosti příčin nejste schopni přijít s řešením, které by fungovalo. Vím, pro eurohujery to nic neznamná, pro hlupáky taky ne. Ale výzkum tak vždy fungoval.

Proto vyzbrojování Ukrajiny neřeší příčinu. Ani všechny zbraně světa to nevyřeší, pokud je problém v bezpečnostních zárukách.




Aktualizováno Středa, 16 Listopad 2022 21:16
 
Svět v těchto dnech 13.11.2022 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 13 Listopad 2022 12:41

Svět nyní sleduje dve informace. První je stav mezivoleb v USA. Zdá se, že Senát zůstane Demokratům a Sněmovna připadně Republikánům. Když  odhlédnu od faktu, že světová mocnost číslo jedna počítá volby týden... V každém případě je vidět jistá rigidita v uvažování voličů, kteří pokračují v podpoře Bidenovy politické bídy. Největším strašákem je asi změna. Protože i americká společnost je rozdělená, může to vést k dalšímu pnutí a rozkolu, protože Demokraty nic nebude omezovat v hlásání hříchu bílého muže a rozsévání své neoliebrální ideologie. Vůbec by bylo zajímavé, kdyby Rusko zákulisně tlačilo na rozkol v americké společnosti. Ono by nemuselo ani tlačit moc, protože ta společnost chudne, je rozdělená a demograficky se mění. Konflikt v USA by určitě omezil zahraniční ambice.

Druhým momentem je ruské stažení z města Cherson. Je to asi největší potvrzení toho, že jim válka vůbec nejde, jak by si představovali a připravují se na obranou válku a zřejmě na výcvik a zotavení. Ukrajina stojí a padá se zahraničí pomocí, jak v technice, tak lidech. Z logiky komplexity moderních zbraňových systémů, jejich úspěšnosti a pestrosti v ukrajinské armádě je jasné, že jsou min. z části obsluhovány zahraniční obsluhou. Z tohoto pohledu je to nevyhlášená válka NATO vs. Rusko.Teplá zima zatím bortí Rusku plán na větší pokoru Evropy s potřebou energií. Ale i tak se Rusům povedlo již prakticky zničit svornost v EU. Myslím, že tuhou zimu by EU nepřežila. Ale bude stačit suchý rok, tuhá příští zima a EU skončí. Němci ale zkusí vydělat i na tomto.

Řeč je o faktu, že celou EU Němci zavedli do Green dealu a likvidaci průmyslu. A když nyní jde do tenkých a energií není tolik a jsou drahé, Němci hodlají vzít 200 miliard EUR a dát to jako podporu svému průmyslu. To bude cenově likvidační nejenom pro český průmysl a domácnosti. Hádejte děti, kam bude ČEZ vyvážet, co to jen dráty dovolí? A hádejte, kde bude nezaměstnanost a ztráta životní úrovně větší?

Když už jsme u Německa, jeho zájmy je zajímavé sledovat i ve vztahu k požadavku Voklswagenu na likvidaci letiště v Líních. Je spousta brownfiledů, kde se dá dělat továrna na baterky. Ale Němci chtějí zničit vojenské letiště. Proč? Protože proto. Není v tom žádná jiná logika, než zase jenom oslabení Česka a ukázka podřízenosti českých politiků. A také ubohosti vedení armády, které schválí naprosto vše, co si momentální politické vedení usmyslí. Bohužel, i odboj za Druhé světové války byl věcí jednotlivců, ne armády jako celku.

Máme armádu lvů řízenou hyenami.

Všimněte si masírky v novinách - dozvídáme se o délce výrobní linky F-35, dozvíme se kde co, jenom ne to, kolik to celé bude stát a co se díky astronomickým nákladům za tuto platformu bude muset omezit. I těch pár německých leopardů, údajně zdarma, nás vyjde extrémně draho. Nová platforma, zázemí, výzbroj a hlavně očekávání, že pak to již bude za peníze....

Musím říci, že jsem z českých politků zhnusen. Žádná snaha o soběstačnost ČR v čemkoli. Jsme tu jako krmelec, do kterého si západní státy dojdou pro dividendy, energii a cokoli, co potřebují. Jsme regulerně hlupáky, ale je to stejné, jako v USA. Voliči nechtějí změnu, dokud to tak nějak funguje. Pořád to bude tak nějak, až bude pozdě. Dějiny se mění ve zlomech. Jednoho dne nějaká drobnost bude kamínkem, který uvolní lavinu změn. Není otázka zda, ale kdy. A v jakém stavu v tu dobu ČR bude.



Aktualizováno Neděle, 13 Listopad 2022 13:08
 
Tak co šmejdi, aneb slovník ministra vnitra PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 29 Říjen 2022 16:35

Jsme jako v padesátkách. Třídní nepřítel se dnes jmenuje šmejd, nebo dezolát. Na čele pelotonu totalitismu je správně vnitro. Rakušan jako správný totalitní politik, který má samozřejmě ústa plná demokracie, ale jen té jeho, označil všechny, kdo protestují proti této vládě za ruskou pátou kolonu a za šmejdy s falešnými jistotami. To video s falešným úsměvem, mstivýma očkama a jedem v ústech by měl každý vidět. Takhle vypadají ti, co by tu rádi zavedli jeden názor, jednu pravdu a všechny ostatní pozavírali.

Ostatně Rakušan své gigantické mentální kapacity předvedl i tím, že na budovu vnitra v den české státnosti vyvěsil obrovskou ukrajinskou vlajku a vlajku mrtvého Putina v černém pytli. Pár úchylů mu za to možná zatleská, ale od politika bych čekal nějakou úroveň, což v této vládě je pojem neznámý, ale čím toto ubohé gesto přispěje ke konci konfliktu? To tedy netuším. Ale je to vytváření nepřítele za každou cenu. Jenže každá válka skončí a pak jsem zvědav, jak Rusko bude hodnotit tyto kroky české vlády. Ono nebude stačit být zavrtaný v řiti Německa a USA, pokud dojde na reálnou ekonomickou situaci, tak tato vláda nedělá nic reálného pro záchranu českého průmyslu a domácností.

Proti šmejdům a dezolátům bude ale protestovat jediný a správný demokraticky smýšlející Milion chvilek, kterému asi dochází peníze na účtě. Zcela jistě můžeme čekat plné mediální pokrytí a HLP /hluboké lidské příběhy, které chytnou každého správného kavárníka za peněženku.

Vypadá to, že Němci by mohli zadotovat svůj průmysl stovkami miliard a pak by se český, energeticky náročný průmysl začal hroutit.

Dneska se dočtete, že nejsou základní léky vč. penicilinu. Důvodem je mimojiné, že se vše vyrábí v Asii a chybí i hliník na potažení platíček. Poslední hliníkárnu v EU, na Slovensku, v létě zavřeli kvůli cenám energie. Evropa už neprodukuje ani základní léčiva. Energeticky je vydojená a pokud Němci ty dotace spustí, lehne všechna konkurence a pak si trhy schrábnou. Jak chce EU být silný hráč, když je závislá úplně ve všem na ostatních?

Dnes se zase objevila zmínka o Guantánamu. To jest americká základna na Kubě, kterou američané nechtějí opustit a Kuba nemá, jak se jich zbavit. Po 18 letech pustili vězně - nikdy nebyl obžalován, nikdy nebyl souzen. A drží další. Přijde vám v pořádku někoho držet 18 let a vůbec jej neobžalovat, ani nesoudit? Tady dostaly lidská práva a demokratický západní svět pěkně na morální frak.

A ještě pár zamyšlení k Ukrajině. Západním státům už dochází vybavení a munice, které by mohly na Ukrajinu poslat. S ohledem na pestrou ZOO techniky, kterou Ukrajinci obdrželi bych čekal, že minimálně část obsluhují "dobrovolníci" ze západu. Na prahu zimy bych od Rusů žádnou překotnou aktivitu nečekal. Zatím je hezky, ale počasí se začne brzy kazit a spíše bych čekal poziční boje. S příhodem zimy ještě mohou Rusové vypnout Ukrajinu - stačí pár rozvoden a sloupů VVN a situace Ukrajinských jednotek se prudce zhorší, navíc to postihne primárně civilisty. Pořád jsem nepochopil, jak je možné dojet  bez problémů do Kyjeva vlakem.

Bohužel zatím není vidět žádná snaha ze strany zemí mimo konflikt, přimět válčící strany k nějakému jednání o míru. USA o to evidentně zájem nemají, získaly odbytiště zbraní i plynu. Ukrajina si stále myslí, že je západ bezedný, ale dno dodávek a finanční pomoci se může brzy ukázat, stačí měsíc hlubokého mrazu, trocha sněhu a Evropa bude na pokraji blackoutu. Ne všechny země si budou na pomoc Ukrajině půjčovat, jako to dělá ČR. Navíc vysoké ceny energií budou likvidovat jak průmysl, tak domácnosti. Rusům pořád stačí hlavně vydržet. V USA se blíží další volby, není pořád jasné, co se děje ve vedení Číny a dnes obvinili Rusové Velkou Británii ze zničení Nord Streamů...

Nečekají nás žádné pěkné vyhlídky a do rozbouřeného světového moře tento stát vede banda imbecilů, kteří mají nejraději své PR a silácké řeči. Nejlépe to charakterizuje neviditelný ministr zdravotnictví Válek, který prohlásil, že pokud nebudou mít nemocnice na topení, tak odstoupí... To těm nemocnicím fakt pomůže, ale včera bylo pozdě.


 
«ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec»

Strana 10 z 85